Imkani olmadigini nerden cikardin?Sevdikleri ile falan tehdit edilse mi? Eğer öyleyse öyle bir şeyin imkanı yok. Usopp olayında açıkça kendin belli etti Zoro aynı şekilde Sanji olayın da zaten ne düşündüğü ortada.
Imkani olmadigini nerden cikardin?Sevdikleri ile falan tehdit edilse mi? Eğer öyleyse öyle bir şeyin imkanı yok. Usopp olayında açıkça kendin belli etti Zoro aynı şekilde Sanji olayın da zaten ne düşündüğü ortada.
Ben gömmedim amaHaha olsun. Cüzzi derece de Zorocuların Law'ı gömmesi var onu napcez.
Law kendi halletti zaten. Sanji gibi bir eziğe ihtiyacı yok. Sanji'ye kadın olsun yeter anca öyle bir şeyler gösterir oLaw'ın da çok umursadığını sanmıyorum zate. Okuyucu olarak biz sadece bir şeyler görmek isterdik, göremedik.
Usopp ve Sanji olayında ki tavırlarından?Imkani olmadigini nerden cikardin?
Sanki poşet ya da çöp dediğini hatırlar gibiyim. Bilmiyorum yanlış mı hatırlıyorum. Burada net kendini Zorocu olarak belli edip bir tek Bushido'dan görmedim.Ben gömmedim ama
Geyik sohbette gömmeyi de ciddiye alıyorsan ohooooSanki poşet ya da çöp dediğini hatırlar gibiyim. Bilmiyorum yanlış mı hatırlıyorum. Burada net kendini Zorocu olarak belli edip bir tek Bushido'dan görmedim.
Peki Kuina'yi(yasiyor farzet)oldurecegiz dediler bunun karsiliginda Luffy'lerden ayril hatta isimize karisirsa "dov,olmekten beter et" diyecekler. Bu adam yapacak mi yapmayacak mi? Kuina'yi oldurecek olan adamlarin arkasinda da Kaido oldugunu dusun. Hadi tavirlarindan boyle bir olayin mantiksal cikarimini yapmani ve Zoro'nun asla boyle bir sey yapmamasini kanitla. Hatta zorluk cikartirlarsa Kuina'yi Zoro'nun onunde oldurecekler. Luffy'de israrla pesinden geliyor.Usopp ve Sanji olayında ki tavırlarından?
Öyle değil yahu. Bana burada kimler Zorocu say deseler seni de sayarım. Ama sayılıdır. Belli edenler 4-5 kişi. Eminim kendini belli etmeyen Zorocular da vardır.Geyik sohbette gömmeyi de ciddiye alıyorsan ohoooo
Kendini net Zoro'cu olarak belli etmek ne demek? Bana Zoro'cu değilsin mi diyorsun?
Luffy'e danışmadan hiçbir şey yapmaz. Eğer yapacak olsa Sanji'ye o lafları söylemezdi.Peki Kuina'yi(yasiyor farzet)oldurecegiz dediler bunun karsiliginda Luffy'lerden ayril hatta isimize karisirsa "dov,olmekten beter et" diyecekler. Bu adam yapacak mi yapmayacak mi? Kuina'yi oldurecek olan adamlarin arkasinda da Kaido oldugunu dusun. Hadi tavirlarindan boyle bir olayin mantiksal cikarimini yapmani ve Zoro'nun asla boyle bir sey yapmamasini kanitla. Hatta zorluk cikartirlarsa Kuina'yi Zoro'nun onunde oldurecekler.
Danisti diyelim sonra? Luffy'e danissa bile Kaido'ya girseler bile (WCI arc seviye) Kuina olecek onu ne yapacagiz?Luffy'e danışmadan hiçbir şey yapmaz. Eğer yapacak olsa Sanji'ye o lafları söylemezdi.
Toraooo xdÖyle değil yahu. Bana burada kimler Zorocu say deseler seni de sayarım. Ama sayılıdır. Belli edenler 4-5 kişi. Eminim kendini belli etmeyen Zorocular da vardır.
Bazen fazla üstüne gidiyorsunuz kabul et.