Yalnız buna sebep olan adamı tüp gibi patlattı.Dıkşın dıkşın diye millete sıkılırken dur yapma diyen adamın fanı mı diyor bunu xD
Ya yuh yani daha bu bölüm oldu bunlar xD ve dıkşınlayanlar Kyoshiro'nun yarısı kadar bile güçlü değildir![]()

Yalnız buna sebep olan adamı tüp gibi patlattı.Dıkşın dıkşın diye millete sıkılırken dur yapma diyen adamın fanı mı diyor bunu xD
Ya yuh yani daha bu bölüm oldu bunlar xD ve dıkşınlayanlar Kyoshiro'nun yarısı kadar bile güçlü değildir![]()
Veya idam alanında birilerinin ölüşünü izlesin.Yalnız buna sebep olan adamı tüp gibi patlattı.Zoro da kim la bu adam diye kendi kendine sormaya devam etsin.
![]()
Luffy'i bir tekmeyle East Blue'ya yollayacaktir.Wano'ya gel yiğidim! Novabreaker!8 tane var adada. Tekle alayini
![]()
o günler eski'de kaldı gelirse sağ cikar mı bilinmez.Wano'ya gel yiğidim! Novabreaker!8 tane var adada. Tekle alayini
![]()
Wano'ya gel yiğidim! Novabreaker!8 tane var adada. Tekle alayini
![]()
Gelirse Kaido yamultur reis. Cer çöp ile işi olmazo günler eski'de kaldı gelirse sağ cikar mı bilinmez.![]()
Zoroya da bir tekme, yallah dojonaLuffy'i bir tekmeyle East Blue'ya yollayacaktir.![]()
Tüp gibi patlattı mı şaka mı yapıyorsun ya hahahaha dur atayım sana dıkşın işini bakalım canın sıkılacak mı xDYalnız buna sebep olan adamı tüp gibi patlattı.Zoro da kim la bu adam diye kendi kendine sormaya devam etsin.
![]()
Wano'ya gel yiğidim! Novabreaker!8 tane var adada. Tekle alayini
![]()
Ejderha yemi olur ançak daha fazlası değil.Gelirse Kaido yamultur reis. Cer çöp ile işi olmaz
Zoroya da bir tekme, yallah dojona![]()