Oda'yı kestirecek adam bize.iyi ki iyi ki. Vasıfsız gerzek Tashigiyi Zoroya yamayacaklar. Allah korusun.
Oda'yı kestirecek adam bize.iyi ki iyi ki. Vasıfsız gerzek Tashigiyi Zoroya yamayacaklar. Allah korusun.
Tashiginin olduğu her senaryoya karşıyım ölsün o ya böyle saçma sapan gereksiz bir yere.Sonra kimse takmasın unutulsun gitsin kuinaya benzeyen kılıç tutamağı diyeFox tv yaz dizisi finali gibi final yazmışsın...... Tashigi'ye aşırı üzülürüm şu senaryoda......
Oda'nın düşündüğü Zoro, adamın özü ile bile farklı.İyi ki senin düşündüğün ile Oda'nın düşündüğü Zoro farklı.
Hahaha. Fena durmadı gibi.Arkaya da şu fon müzik
Son savaşta dayanamayıp öldürse keşke. :/ Mihawk kazayla buzu kesiyordu ya aynısı olsa. XDiyi ki iyi ki. Vasıfsız gerzek Tashigiyi Zoroya yamayacaklar. Allah korusun.
Sana öyle geliyor. Tam aksine tayfa genelinde Zoro eskisine göre daha yakın. Nasıl bir Zoro görüyordun merak ediyorum.Oda'nın düşündüğü Zoro, adamın özü ile bile farklı.
2 senelik atlamadan sonra karakteri evrim geçirdi.
Buna takılacağına benim aklımdakine mi takılıyorsun?
Katılıyorum.Oda iddiada kaybedip seriye saçma sapan bir karakter yapacaksın hiçbir vasfı olmayacak sadece orda öyle durup kaybedecek diyen arkadaşını mı dinledi naptı?Zaman emek israfı. Zoro'yu robin aşağısı kurtarmaz. Ya da bekar ölsüniyi ki iyi ki. Vasıfsız gerzek Tashigiyi Zoroya yamayacaklar. Allah korusun.
Başlangıç olarak; kılıçlarına sahip çıkan ve değer veren bir Zoro görüyordum.Sana öyle geliyor. Tam aksine tayfa genelinde Zoro eskisine göre daha yakın. Nasıl bir Zoro görüyordun merak ediyorum.
Olmaz öyle bir şey. AslaTashigi benim için tamamdır, bence Zoro ve Tashigi olmalı tabi kızı Kuina'nın dandik versiyonu olarak görmeyi bırakıp, başlı başına farklı bir insan olduğunu anlamalı kazma Zoro.
Değer veriyor zaten. Devam etmen ilginç olacak. Nasıl bir Zoro hayal etmişsin merak ediyorum.Başlangıç olarak; kılıçlarına sahip çıkan ve değer veren bir Zoro görüyordum.
Devam edeyim mi?
Dandik versiyonu zaten.Tashigi benim için tamamdır, bence Zoro ve Tashigi olmalı tabi kızı Kuina'nın dandik versiyonu olarak görmeyi bırakıp, başlı başına farklı bir insan olduğunu anlamalı kazma Zoro.