Uydurmaların nereye kadar gidecek, bak mangalara uydurma eklemekle kalmadın gerçek hayata da koymuşsun. Romanı, Oda mı yazıyordu da bekleyelim ? Bunu kaç kere söyleyecez, Hem romanda demiş ki Ace'nin ilk tam kapasite dövüşü Jimbei ile beş gün süren xD Seninkinin ilk tam kapasite dövüşü Croc ile gökten damla inen xDJustin Bieber fanları gibi beklediğin Ace romanında bile seninkine çakmak gazıyla zarar vermişler. Dua et Manga'da Ace'in az biraz güçlü olduğu zamanları gördük. Dua et logia meyvesi bulduğuna. Yeni Dünya'ya girer girmez de hayatın tokadını yemiş WB'nin adamı olmuş birinden çok şey bekliyorsunuz.
Zamanı geldiğinde de ben dediydim diyip gelip haysiyetini kurtaracaktım Redteror'ün.Yanlış olmuş bu.Diğer yarılmayı atacaktın.
@RedTeroR beni korkutmaya yetmez ben redterrörüm diyip girişecekti.
Bizim cesedimiz yere düşmemiş sen hangi haysiyetten bahsediyorsunZamanı geldiğinde de ben dediydim diyip gelip haysiyetini kurtaracaktım Redteror'ün.
Shanks kesin çıkar da Kaidoyu da bekliyorum. Bu kılıçlar yıllardır var. Ben BMnin yarattığı şeyi Meito olarak düşünmüyorum.Kaidonun sopası ve bigmomım napalyonu da en iyi 12 meitodan çıkacak. Shanksinki de.
Ehehe ne be!Hancock
Sabo
Franky
Aokiji
Fujitora
Nami
Crocodile
Kid
Bunlar gecenler. Çoğu da 2 3 kat fark atmış
Senin söylemin WCI'da Law olmadığı için mi Law daha az seviliyor anlamadim. Katakuri vardı o yüzden ehehe yapıyorsun da koskoca Rosa arc çizildi herife tamamen ona yazılmış, koskoca seride ana bossa Luffy ile beraber dalma şerefi verilmis, 4 5 arc gozukmus bir de. Sundugun bahane saçma geldi.