Aklı gidik bir novanın darbesi ile yerleri öpen kişiyi çok abartıyonuz. Haki bile basmadıydı.Yarış olduğunu bilmiyordum bak, o zaman kesin Luffy birincidir bu kaçma hızıyla rakip tanımaz
Zoro'nun rüzgarından kaçan adamları bile geçer
Aklı gidik bir novanın darbesi ile yerleri öpen kişiyi çok abartıyonuz. Haki bile basmadıydı.Yarış olduğunu bilmiyordum bak, o zaman kesin Luffy birincidir bu kaçma hızıyla rakip tanımaz
Zoro'nun rüzgarından kaçan adamları bile geçer
Evet, anlatmaya çalıştığım da bu. Bu da serinin kalitesini aşağıya çekiyor. Bu seride Luffy önemli ama onun tayfası da önemliydi. Seriyi birçok kişi yan karakterleri için takip ediyor. Böyle devam ederse takip edilmez bir hal alacak.Sorun Zoro'da değil. Oda 2 yıl aradan sonra Luffy hariç diğer tayfa üyelerinin hiç birine adam akıllı dövüş çizmedi. Eniess Lobby'den beridir tayfadaki herkesin iliklerine kadar zorlanacağı bire bir dövüşler bekliyorum ben ama gelecek gibi de durmuyor. Tayfa çok arka planda artık.
1 in yerini tutmaz diyordum ama baya iyi yapıyorlar.BKM 2 esintileri görüyorum sanki.
Aklı giden Nova son bölümlerde nedense giden aklına rağmen Kid ile takılıyor, aklı bazı yerlerde gidip bazı yerlerde gelmiş sanırsam xDAklı gidik bir novanın darbesi ile yerleri öpen kişiyi çok abartıyonuz. Haki bile basmadıydı.
Bilmiyorum bir darbe ilen bayılan Zoro gördük en son. Bir de Kaido ile savaşmaktan çekinen Ace gördüm. Daha güçlü tayfa olunca geri dönecekti güya.Aklı giden Nova son bölümlerde nedense giden aklına rağmen Kid ile takılıyor, aklı bazı yerlerde gidip bazı yerlerde gelmiş sanırsam xD
Yerleri öpmesinin sebebini de Oda çizmiş git biraz manga oku Tabi rüzgar ve güreş olayından bir çıkış bulamadığın için değişik yönlere saldırıyorsun, farkındaysan her saldırdığın taraftan bir cevap almana rağmen bu kaçıncı sual oldu bir yanıt gelemedi oralardan xD
Hala cevap yok, bu sefer karakterler arası dikey geçiş yapmışsın çok hoşBilmiyorum bir darbe ilen bayılan Zoro gördük en son. Bir de Kaido ile savaşmaktan çekinen Ace gördüm. Daha güçlü tayfa olunca geri dönecekti güya.
@William cutting
Bu arc geliyor o bakış. Her zaman öyle baksa bir anlamı olmazdı.
Ace şanslı çocukmuş. Kaido'dan kaçması iyi olmuş. Herkes WB gibi değil ki kendini tutup vursun.Hala cevap yok, bu sefer karakterler arası dikey geçiş yapmışsın çok hoş
Düşmanı ile yüz yüze gelip kaçan karakter arıyorsan fazla uzağa gitme, hayal gücünü çalıştırma zaten en kralı avatarında var. Sonra hülyaların gerçek olmazsa, doldurduğun boşluklara kılıflar yaparsın, fazla mesai eder ona göre
Ace kim Allah aşkına. Anca Kaido’nun uyurken çıkardığı ateş olur. Beyazsakal bunu kral yapacakmış güya. Karasakal vurunca yerleri öpen “ühüüüüü boynum koptu” diyen Ace. Kaido balyozuyla çaksa Ace’e muhtemelen iç organlarını yerinden sökerdiAce şanslı çocukmuş. Kaido'dan kaçması iyi olmuş. Herkes WB gibi değil ki kendini tutup vursun.