Nick kreasyonunu seveyim hemi"Tırpanafobik Yosunjuro" olsun.
Nick kreasyonunu seveyim hemi"Tırpanafobik Yosunjuro" olsun.
Çok uzun yav. Aşağılayacak başka bir şey bul. Bir de 2 hafta kadar kendi karakterlerimizi gömüp karşıyı sürekli övebiliriz bunun yanında."Tırpanafobik Yosunjuro" olsun.
Ben de hep mobilden giriyorum. Millet öyle yazınca öyle yazdım. Demek ki öyle anlaşılıyor.Mobilden giriyorum ve parantez falan göremiyorum.
Çok orjinal bir nick. Çok sevdim."Tırpanafobik Yosunjuro" olsun.
Oda ŞANJİ yılı olacak dedi. Kata yılı oldu. Luffy yılı oldu. Brook yılı oldu. Sanji anca rezillik yapsın karakteri zayıflasın. 2 yıl önce değil kurmak ağzına almayacağı cümleleri cidden tayfasının yüzüne söylesin. Rezil Şanji... Kıvrık kaşlı mutant.Yav Luffy'nin neyini görmedik? Çocuk her şeyiyle Kata'ya daldı. Sanji'yi de ne gördük ne görmedik. Ortalarda bir yerde. Suitle sağlam pu almıştır.
Olur girelim. Nesine?
Pudding öptü işte. En büyük arzularından birisi gerçekleşti. Sanji'nin yılı diye boşuna demedi. Kaç sene beklemiştir bunu.Oda ŞANJİ yılı olacak dedi. Kata yılı oldu. Luffy yılı oldu. Brook yılı oldu. Sanji anca rezillik yapsın karakteri zayıflasın. 2 yıl önce değil kurmak ağzına almayacağı cümleleri cidden tayfasının yüzüne söylesin. Rezil Şanji... Kıvrık kaşlı mutant.
Pudding'i öpeceğime gider Franky'i öperim daha iyi.Pudding öptü işte. En büyük arzularından birisi gerçekleşti.
En iyisi Chopper'ı öpmek. Pek tatlı küçük şey.Pudding'i öpeceğime gider Franky'i öperim daha iyi.
Bu konuda çok haklısın işte. Yavrum benim bu bölüm kaç kişinin hayatını doğaçlama bulduğu çözümle kurtardı. Sitenin umurunda bile değil ya Ace için ağlıyorlar ya da Zoro övüyorlar. Chopper dururken aslında baya boş adam bunlar.En iyisi Chopper'ı öpmek. Pek tatlı küçük şey.