Ona da cevabımı verdim zaten.İşte tek gördüğümüz Makino. Ama birileri kalkıp adamı Momo ile benzetiyor.
Ben de diyorum. Nalaka?
Ona da cevabımı verdim zaten.İşte tek gördüğümüz Makino. Ama birileri kalkıp adamı Momo ile benzetiyor.
Ben de diyorum. Nalaka?
Heee...Shanks ve Makino isimlerini ''etkileşim'' şeysiyle yan yana görünce atasım geldi. Başka bir amacım yoktu.
Ayıp ayıp.Shanks'ın gay olduğunu sağır Yonkoular bile biliyor. Mihawk'la niye sürekli berabere kaldılar sanıyorsunuz?
Tayfasında da hiç kadın yok. Demek ki en son hepsi shankseShanks'ın gay olduğunu sağır Yonkoular bile biliyor. Mihawk'la niye sürekli berabere kaldılar sanıyorsunuz?
Zoro gay çıkar Shanks çıkmaz.Shanks'ın gay olduğunu sağır Yonkoular bile biliyor. Mihawk'la niye sürekli berabere kaldılar sanıyorsunuz?
Zoro zaten en iyi ihtimalle demiseksüel yahu.Zoro gay çıkar Shanks çıkmaz.
Kinemon'u yumrukla döver Ace. B.hakisi ve k.hakisi iyi olan birini Law öyle bölemez yalnız. Doflamingo'ya, Fujitora'ya, Luffy'e, Zoro'ya karşı denenmeyen ve Vergo'ya yoğun b.hakiyle anca yedirdiği tekniği yiyen Kinemon var. B.haki ve k.hakisi sandığımız kadar iyi değil bence.Bu saldırısı dışında hiçbirisi kinemona işlemez. Bunu da yaparken gözlem haki sahibi kinemon mal mal izlemez. Çoktan yarmış geçmiş olur. ace için en tehlikeli iki rakip kinemon ve akainudur.
Yaşlı pis pis bakıyor. Bir lanet korsandan o çocuk.
Zoro'nun çıkmayacağı baya kesin ya. Shanks en son yaşlı adamlara kendini peşkeş çekiyordu. Gizlice niye yaşlıların yanına gitti? Laf olur söz olur diye...Zoro gay çıkar Shanks çıkmaz.
Hatırlatırım Mihawk eğitimine he dediği zaman Zoro mutluluktan az daha...:SZoro'nun çıkmayacağı baya kesin ya. Shanks en son yaşlı adamlara kendini peşkeş çekiyordu. Gizlice niye yaşlıların yanına gitti? Laf olur söz olur diye...
Çocuğun saç rengi baya koyu ama siyah değil.