Ooo kesin patlar o zaman. Japon dostlarımız ödediği ile kalır.En yenisi 2012'den gelmiş bu bilgilerin.
Ooo kesin patlar o zaman. Japon dostlarımız ödediği ile kalır.En yenisi 2012'den gelmiş bu bilgilerin.
Benim ilgimi çeken 4 İmparator = Dünya Hükümeti diyor. Geçen bir konu açılmıştı bununla ilgili. Onu bulursam uplayayım bir saniye.Ooo kesin patlar o zaman. Japon dostlarımız ödediği ile kalır.
4 imp=wg mantıksız değilmiş. Bozuk saat misali sanırım bilgiler.Benim ilgimi çeken 4 İmparator = Dünya Hükümeti diyor. Geçen bir konu açılmıştı bununla ilgili. Onu bulursam uplayayım bir saniye.
Umarım beraber ölürlerBir gün Zoro da Luffy'i böyle hatırlayıp göz yaşı döker mi acaba...
Niye öyle umuyon ki? Beraber yaşasınlar?Umarım beraber ölürler
Belki de Law fanı olman nedenidir.
İyi de Roger'ın gençliğiyle kıyasladım, son sahnesiyle değil ki. Rayleigh ile tanıştığı sahne için öyle dedim.Biraz mizaç farkı aslında.
Bir de kıyasladığın adam Roger. Lütfen.........
Benim ilgimi çeken 4 İmparator = Dünya Hükümeti diyor. Geçen bir konu açılmıştı bununla ilgili. Onu bulursam uplayayım bir saniye.
Bunun muhabbeti hep dönüyordu ya la denk gelmişsinizdir. Yonkou, Denizciler + Shichibukailere denk falan deniyordu. Mihawk severler olsun, Doffy övenler olsun çok sarılıyordu bunlara. Malum denklikte Yonkou ve Yonkou Komutanları falan var ya, Mihawk'a Yonkou dersin, Doffy'e de sağ kol dersin oh mis Yonkou ama Vista falan tutuyor işte. Abi mangaka bi kere Mihawk gibi Yonkou kalibresinde adamı taşıyamadı abi, gösteremedi yani rakip bulamadı bla bla, zaten o yüzden bla WB tayfasına karşı çizmedi abi bla bla bla. Luffy peşinde koşturdu bla bla balahdjglsitk4 imp=wg mantıksız değilmiş. Bozuk saat misali sanırım bilgiler.
Schibukailer 1 araya gelse zaten 1 yonkou oluşumu yapıyor. Denizciler de 3 yonkou yapar.Bunun muhabbeti hep dönüyordu ya la denk gelmişsinizdir. Yonkou, Denizciler + Shichibukailere denk falan deniyordu. Mihawk severler olsun, Doffy övenler olsun çok sarılıyordu bunlara. Malum denklikte Yonkou ve Yonkou Komutanları falan var ya, Mihawk'a Yonkou dersin, Doffy'e de sağ kol dersin oh mis Yonkou ama Vista falan tutuyor işte.
Sana puanım 9 kanka. 1 Shichibukai topluluğu, 3 Denizciler, 4 Yonkou, 1 de son eklenen Hasırşapka Filosu eder sana 9.Schibukailer 1 araya gelse zaten 1 yonkou oluşumu yapıyor. Denizciler de 3 yonkou yapar.
Mangaka Mihawk'in agirligini tasiyamayip Mihawk'n gucunun altinda ezilmistir.Bunun muhabbeti hep dönüyordu ya la denk gelmişsinizdir. Yonkou, Denizciler + Shichibukailere denk falan deniyordu. Mihawk severler olsun, Doffy övenler olsun çok sarılıyordu bunlara. Malum denklikte Yonkou ve Yonkou Komutanları falan var ya, Mihawk'a Yonkou dersin, Doffy'e de sağ kol dersin oh mis Yonkou ama Vista falan tutuyor işte. Abi mangaka bi kere Mihawk gibi Yonkou kalibresinde adamı taşıyamadı abi, gösteremedi yani rakip bulamadı bla bla, zaten o yüzden bla WB tayfasına karşı çizmedi abi bla bla bla. Luffy peşinde koşturdu bla bla balahdjglsitk