Badass badass no mi'yi yedi ve yön algısını kaybettiAcaba Zoro'nun bu sürekli kaybolma/yolunu kaybetme huyunun bir sebebi var mı?
Badass badass no mi'yi yedi ve yön algısını kaybettiAcaba Zoro'nun bu sürekli kaybolma/yolunu kaybetme huyunun bir sebebi var mı?
Güzel hikaye-Amiral: Sen git ağa baban gelsin tosunum.
-Sağ kol: Ben yeterim tmm mı.s
-Amiral: Yemin ederim gerizekalı bu çocuk.
Ve dövüşe başlarlar. Sonrası +18 kardeş anlatamam.
Bunu bir youtube yorumunda görmüştüm.Badass badass no mi'yi yedi ve yön algısını kaybetti
Onu kızıl yedi diyorlar :/Badass badass no mi'yi yedi ve yön algısını kaybetti
Olm bunun tipine göre sesi garip kaçıyor yav.Onu kızıl yedi diyorlar :/
Gayet güzel sesi. Seiyuusu çok başarılı biri.Olm bunun tipine göre sesi garip kaçıyor yav.
Aynen öyle dostum. Sesi de cuk oturuyor karakteri ve görüntüsüne. Oda, özene bezene çizmiş Shanks'ı. Yeni tasarladığı karakterlere de biraz özen gösterse keşke.Gayet güzel sesi. Seiyuusu çok başarılı biri.
Wano arkını tam okumadım ama birkaç spoiler resmine bakmıştım. Yüzde doksanı ucube :/ Niye böyle çiziyor bilmiyorum.Aynen öyle dostum. Sesi de cuk oturuyor karakteri ve görüntüsüne. Oda, özene bezene çizmiş Shanks'ı. Yeni tasarladığı karakterlere de biraz özen gösterse keşke.
Shanks'in bir ayrıcalığı olsun diye ne için olacak. Adam bir çıkıyor satışlar tavan yapıyor o bölüm. MF'daki karizmasını yakalayabilmiş bir karakter daha yok.Wano arkını tam okumadım ama birkaç spoiler resmine bakmıştım. Yüzde doksanı ucube :/ Niye böyle çiziyor bilmiyorum.