O ödülden çok daha fazlasını hak ediyor diyoruz anlatamıyoruz, kimisi '' EN AZ '' ödülüdür kimisi '' Maximum '' ödülüdür. Caribou sınırda, Sai ise güçleneceğinden falan değil şuanki hali bile direk çok yukarılarda bir adam.İyide Sai 210 milyonluk adam yahu ödülü o Caribouyu ezik görme bence fazla adam ne olursa olsun bir logia. Treboldan tehlikelidir. Pica 10. Tümen anca eder. Hatta o bile muamma. Hawkins diye bir nova var flying 6e giremiyor.
Oven konusunda sana katılıyorum. Prosperoyu falan alamaz. Fakat top mermisine fazla takılma, shanks deniz yaratığına kolunu kaptırıyor, law tabancayla ölüm noktasına geliyor. İnsanlar bunlar.
He hayır Saiyi çok üste koyarsanda inanılmaz mantıksız oluyor seri. Bu adam Cavendishten, Sanjiden, zorodan falan güçlü değildir. 200 milyon seviyesi sana çok az geliyor sanırım.
Sai çok güçlü bir karakter adam dağ yok ediyor, Chinjao'nun Kokalı kafayı yamultuyor? Zoro bile diyor '' Hapoo donanması ha?! İleride onlardan biriyle karşılaşabilirim '' diye gücünü onaylıyor Sai'nin. Sen ise gelmiş Caribou ile bir tutuyorsun bu adamı.
Çok mantıksız olacakmış? 500 milyonu geçkin efsane korsan Don Chinjao'nun gücünü miras alan adamın çok güçlü olması mantıksız olacakmış?
Neyse ben ne anlatıyorum ya, siz devam edin.
Son düzenleme: