Pika bir Yonkou tayfasında ancak miçoluk yapabilir.
Dof 3 bana göre. Neyse.Naptın usta sen? Rahatlıkla ne demek? Dof zaten ikinci komutan seviyesi filan.
Meyvesi güçlü canım. Hatta en iyi meyvelerden biri. Ama Dof'un bile tartışıldığı yerde Pica'ya laf düşmez bence.Dof 3 bana göre. Neyse.
Pica konusu şöyle. Adamın olayı meyvesinden ileri geliyor. Bu denli muazzam boyutlara ulaşabilen birini Amande, Oven, Daifuku, Pros gibi isimler alamaz. O saldırı gücü bu karakterlere yooookkk. Boyutu savunma sağlarken yine boyutu inanılmaz bir tahribat gücü sağlıyor.
Yk5 olan kraker derken, sıkıldın sonunda optan kendikini yarattın değil mi xDPika rahatlıkla YK5 olacak biri ama Luffy daha geçen arc YK5 olan Cracker kadar bile güçlü değildi.
Onu geçtim YK4 deniliyor.
Sen yoktun o zamanlar, Luffy Cracker ile dövüştüğü sıra Bobbin sağ kol, Cracker de 5. adamdı.Yk5 olan kraker derken, sıkıldın sonunda optan kendikini yarattın değil mi xD
Ne kadar yanlış bir düşünce halbuki Kırakerde de kılıç vardı, kılıcı olmasaydı amennaSen yoktun o zamanlar, Luffy Cracker ile dövüştüğü sıra Bobbin sağ kol, Cracker de 5. adamdı.