Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda, Ace'i öldürdüğü için özür mü dilemiş?:fool:

İnanılır gibi değil. Artık nasıl tepki gördüyse... Tabi sen senaryo gereği saçma sapan bir sebeple böyle bir karakteri harcarsan ve bunu rezil rüsva bir şekilde sıvarsan normaldir.
Sonuçta benzer bin tane falan hatası var. Ama hiçbiri Ace kadar batmadığından herhalde sadece o olay için özür dileme zorunluluğu hissedecek kadar baskı aldı.

Üye silindi 1004

Oda, Ace'i öldürdüğü için özür mü dilemiş?:fool:

İnanılır gibi değil. Artık nasıl tepki gördüyse... Tabi sen senaryo gereği saçma sapan bir sebeple böyle bir karakteri harcarsan ve bunu rezil rüsva bir şekilde sıvarsan normaldir.
Sonuçta benzer bin tane falan hatası var. Ama hiçbiri Ace kadar batmadığından herhalde sadece o olay için özür dileme zorunluluğu hissedecek kadar baskı aldı.
Rezilliğin daniskası. Kishi çıkıp Jiraiya öldürdüğü için özür dilemiş midir? Sanmıyorum. GOT'un rezalet sezonuna rağmen yapımcılar çıkıp özür dilemedi. Rezillik. Bu senin hayal dünyan istediğini öldürürsün istediğini yaşatırsın keyfine kalmış. Oda'yı boşuna taşlamıyoruz.

Rezilliğin daniskası. Kishi çıkıp Jiraiya öldürdüğü için özür dilemiş midir? Sanmıyorum. GOT'un rezalet sezonuna rağmen yapımcılar çıkıp özür dilemedi. Rezillik. Bu senin hayal dünyan istediğini öldürürsün istediğini yaşatırsın keyfine kalmış. Oda'yı boşuna taşlamıyoruz.
Keşke okuduklarımızı anlasak da yorum yapsak ya... :oops:

Ben Ace öldüğü için değil, Ace harcandığı için tepki gösteriyorum farkındaysan. Yani sevdiğim insanların ölümünden mızmızlanıyor olsaydım ilk Rosinante'nin ölümün laf ederdim, malum kendisine toz kondurmuyorum. Ama bu konuda Oda'ya tek kelime etmiyorum. Niye biliyor musun?
Çünkü Rosinante harcanmadı.
Bırada o kadar Whitebeard savunuyoruz. Kimse onun ölümüne de laf etmiyor. Neden?
Çünkü o da harcanmadı.
Hepimiz için çok duygusal bir sahnedir. Merry'nin ölümü. Kimse tek laf etmiyor Oda'ya bu yüzden. Neden?
Çünkü o da harcanmadı.

Jiraiya'nın ölümüne de laf etmiyoruz. Neden?
Çünkü mangaka onun ölümünü çok iyi bir şekilde kurgulamış ve işlemiştir.

Bak sana başka örnekler de vereyim. Shingeki no Kyojin diye bir manga var. Sık sık katliamlar yaşanır. Ana karakter sayılabilecek insanlar ölür. Ama kimse laf etmez bu ölümlere.
Bir kolordu acımasızca katledilir, kimse laf etmez, hikayede o an için belki de en gerekli adam ölür, ölmesine izin verilir, kimse mangakasına laf etmez. Herkesin sevdiği bir karakter, lanet olası bir karakter tarafından harcanir ama kimse laf etmez.
Çünkü mangaka onları harcamamıştır. Hepsinin bir anlamı vardır. Hiç hoşuna gitmez ama kabul edersin çünkü hikayede bir işlevi, anlamı vardır.

Fullmetal Alchemistte bir çok karakter hepimizin içini acıtacak şekilde ölür. Aynı şeyi tekrar tekrar görüyoruz diye dertleniriz ama kimse mangakaya laf etmez çünkü bunların da bir anlamı var.
Hikayenin sonunda sevilen bir karakter ölür ama kimse laf etmez çünkü bu onun için en iyi sondur.

Gintama'da her seferinde önce nefret edersin bir karakterden, sonra bir bakarsın sevmeye başlamışsın ve sonra bum. Karakter ölür. Ama mangakaya dil uzatmazsın. Neden?

ÇÜNKÜ KARAKTER HARCANMAMIŞTIR.

Ace'in durumu bu değil yani, mangakanın harcadığı bir karakterdir ve evet tıpkı onun gibi, Game of Thrones'un senaristlerinin de özellikle son sezon için yerlere kapanıp özür dilemesi gerekir çünkü hikayeyi katletmiş, karakterleri harcamışlardır.

Başka soru?

O kadar Ace muhabbeti yaptık, youtube bana Shanks'ın bile tanıdığı "super rookie" videosu yolladı.
Herkese benden gelsin öyleyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık