Arkadan vurmuş ezik hıh. Saka imparator Wb amiral bu böyle biline.
Adam yarı ölü halinde amiralin sinir sistemini beyninden ayırmış hala konuşuyorlar.Arkadan vurmuş ezik hıh. Saka imparator Wb amiral bu böyle biline.
Aynı yorumun farklisini diyeyim, kendine göre yorulanini. Aokiji göstere göstere orada olmasına rağmen.Adam yarı ölü halinde amiralin sinir sistemini beyninden ayırmış hala konuşuyorlar.
Zoro 2 v 1'de yaralanınca gözlem haki zayıf koskoca amiral arkasında Wb gibi biri varken yumruğu beynine yiyince ühüüüü Wb arkadan daldıııııı
Hade cannııım hadde
Abartma sanatıni bu kadar iyi kullanan birisi yemin ediyorum hayatımda görmedim. Sinir sistemini ayırdıği adamın halen tutunup savas alanina gelmeye calismasini ve hatta gelip halen mucadelesini etmesini aciklayabilir misin? Tum forum aydinlansin.Adam yarı ölü halinde amiralin sinir sistemini beyninden ayırmış hala konuşuyorlar.
Zoro 2 v 1'de yaralanınca gözlem haki zayıf koskoca amiral arkasında Wb gibi biri varken yumruğu beynine yiyince ühüüüü Wb arkadan daldıııııı
Hade cannııım hadde
Alfa erkek Akainu.
Olayın Marco ve Jinbei'yle ne alakası var ? Saka'nın yaptığı farklı şeyleri öne sürerek Wb karşısındaki pozisyonunu mu değiştireceksin ? Wb vurdu mu vurdu. Akainu yerin dibine yuvarlanırken Wb'ye sövmekten başka bir şey yapabildi mi ? Yok. Bitti. Sen sabaha kadar Sakazuki şunu bunu yaptı deAbartma sanatıni bu kadar iyi kullanan birisi yemin ediyorum hayatımda görmedim. Sinir sistemini ayırdıği adamın halen tutunup savas alanina gelmeye calismasini ve hatta gelip halen mucadelesini etmesini aciklayabilir misin? Tum forum aydinlansin.
Marco'yu postaliyor,Jinbei'nin karnini desiyor ustune ustluk Croco'dan darbe alıyor ama ne hikmetse bu adamin "beyni sinir sisteminden" ayriliyor. He Marco ve Vista'da saldırıyordu değil mi?
Simdi dusunelim "Beyni sinir sisteminden ayrilan adam" kalk- dusunemedim.