Yonkouluk sadece meyve değildir. 8 kulvarın 6'sında manyak derecede ileri seviye olmaktır.Düşmez demedim ki ? Meyvesinde ustalasmis Fujitora Yonkou+.
Yonkouluk sadece meyve değildir. 8 kulvarın 6'sında manyak derecede ileri seviye olmaktır.Düşmez demedim ki ? Meyvesinde ustalasmis Fujitora Yonkou+.
Meyve'si hem savunma,hem saldırı açısından çok dengeli. Bir hızda kaybedebilir cunku Meteor'un gelis hizi gokten gelmesi nedeniyle suresi artiyor.Yonkouluk sadece meyve değildir. 8 kulvarın 6'sında manyak derecede ileri seviye olmaktır.
Fiziksel güç, hız, kılıç ustalığı, silahlanma, kral haki.Meyve'si hem savunma,hem saldırı açısından çok dengeli. Bir hızda kaybedebilir cunku Meteor'un gelis hizi gokten gelmesi nedeniyle suresi artiyor.
Shanks'in 6 kulvarını sayabilir misin merak ettim?
Gözlemi de sayarsan 6 olur. Doğru bir sıralama.Fiziksel güç, hız, kılıç ustalığı, silahlanma, kral haki.
5 yeter mi ?
Saldırı ve savunmayı meyve başlığı altında toplamak daha mantıklı olur. Zira Luffy de meyvesiyle hem saldırı hem savunma yapabiliyor. Ya da X bir karakter de. Bunu sağlayan şey ne ona bakmak lazım. Dolayısıyla Fujitora için en iyi noktaları saysaydım meyve ve gözlem haki derdim.Gözlemi de sayarsan 6 olur. Doğru bir sıralama.
Fujitora Saldırı,Defans,Gözlem,Katı Silahlanma desek 4 tanesini karşılıyor. Doğru Fujitora Yonkou bir alt olur.
Biraz orijinal bahaneler üret. :/@Eric Cartman
Senaryo xd
Reisi bari senaryo ile durduruluyor seninki dıkşın dıkşın diye kurşun sıkan adamdan kaynaklı liderlik kasıyor xDSenaryo xd
Benim bildiğim kadariyla haki salınımi yapmadı, Marco orda "Algısı yüksek kamaraya inin" diyor adamın varlıği bayiltiyorsa adamin varligini suclayip laf etmek abes kacmaz mi?
Sembolik olsun farketmez saygısızlıktır. Shanks "Ace'in basına bir sey gelecek vazgecir" tarzinda bir sey diyor ama bizim Oyaji "sanane" tarzında karsilik veriyor. Bende Oyaji'yi severim ama elestirilecek tarafida varsa elestirmeyi ihmal etmem. Onceki mesajinda dedigin gibi oglunun sucunu mazur gorup kendi uzerine almasi ve hatta Marco'nun da "oyle bir sey dedigini hatirlamiyoruz" demesi bu tayfanin kesin dostluga onem verdigi anlasiliyor. Boyle tayfa ve karekterler sevilmez mi onu sormak lazim ;