Olay sadece emirle alakalı değil dinleme dinlememe meselesi değil.Wb öleceğim diyor o iradedeki adam kesin kararını vermiş.Şimdi onu güçle durdurmaya çalışıp hemde kendini o arada denizcilerden savunman imkansız tanrı olman lazım.O yüzden babasının kararına saygı duymak zorunda kaldı ace istemese de.Ancak o laf gelince zaten hain pusuyla adamın üzerine oynadınız birde şerefine laf ettirmem dedi.Çaresizliğin ve öfkenin verdiği etkiyle geri vites yapmadı o lafı ettirmedi.Olaylar tam olarak açıklanmadığı ve zaman-mekan kavramları net belli olmadığı için bilemiyoruz.Luffy bile oraya müttefikle geldi.Ace tek tabanca geldiyse tayfayla döneceğini kastetmiş olabilir.Ne zamandan beri emir dinler oldu. En başta zaten dinlemediği için o duruma düştü. Sonda yine dinlemedi. Bunun arkasına sığınacakaan sığın tabi. Ama güzel kivraniyonuz he.
Bu arada Otama'ya seni kurtaracam diyip Wano'dan nereye gitti bu Ace?
Hain pusu. İyi güldürdün Emre bugünlük sağol. Güzelce sıvıştı diyorsun yani.Olay sadece emirle alakalı değil dinleme dinlememe meselesi değil.Wb öleceğim diyor o iradedeki adam kesin kararını vermiş.Şimdi onu güçle durdurmaya çalışıp hemde kendini o arada denizcilerden savunman imkansız tanrı olman lazım.O yüzden babasının kararına saygı duymak zorunda kaldı ace istemese de.Ancak o laf gelince zaten hain pusuyla adamın üzerine oynadınız birde şerefine laf ettirmem dedi.Çaresizliğin ve öfkenin verdiği etkiyle geri vites yapmadı o lafı ettirmedi.Olaylar tam olarak açıklanmadığı ve zaman-mekan kavramları net belli olmadığı için bilemiyoruz.Luffy bile oraya müttefikle geldi.Ace tek tabanca geldiyse tayfayla döneceğini kastetmiş olabilir.
Söyledim de bana kızdılar Oden bir de WB ile takılmış yani.O değilde aklıma geldi,Wano 20yildir zulümde ya niye "Ben iyiyim diyen kotu degilim diyen" Yonkou'lar Shanks veya Wb Wano için bir seferberlik başlatmadı acaba?
Neden yapsınlar? Wb neden çocukları Wano için feda?O değilde aklıma geldi,Wano 20yildir zulümde ya niye "Ben iyiyim diyen kotu degilim diyen" Yonkou'lar Shanks veya Wb Wano için bir seferberlik başlatmadı acaba?
Demek ki kendilerinden ve dostlarindan başka kimseyi takmıyorlar. Buna sessiz kalan her karekter kotudur bence.Söyledim de bana kızdılar Oden bir de WB ile takılmış yani.
Ne diyeceğimi şaşırttın artık laf anlatmaktan bıktık sana napalım.:/ Beyazsakalı öldürmek için ace yem olarak kullanmadı mı bu adamlar.O şekilde kılıç sokup yüzlerce yara verdiler.Sırf ace tutsak diye.Yoksa savaşa gelmiş wb yeni meyve almış karasakalın adayı ters yüz etmesini mi bilmiyordu.Yıllardır kullandığı meyve.Hep ace kozundan wb üstüne oynandı.Diğer söylediklerm de doğru işte zaten o yüzden cevap vermiyorsun.Hain pusu. İyi güldürdün Emre bugünlük sağol. Güzelce sıvıştı diyorsun yani.