Yazık lan. Bu sefer de tutmadı. Senin bu algı kasmaların hep boşa.Bayılmak ve kaçmak Luffy'nin işi. Aksini iddia eden Op takip ettiğini zannedip Bleach fanlığı yapıyordur ama bunun farkında değildir.

Yazık lan. Bu sefer de tutmadı. Senin bu algı kasmaların hep boşa.Bayılmak ve kaçmak Luffy'nin işi. Aksini iddia eden Op takip ettiğini zannedip Bleach fanlığı yapıyordur ama bunun farkında değildir.
Hhaaha Ya şurada bayılsa ne olur bayılmasa ne olur? yanlışlıkla bir düşman gelse işi bitti. Buna 1 gün ya sadece 1 gün yemek verme adam mahvoluyor
Luffy kaçmam dememiştir, zora geldi mi, bi' taraflarım yemedi mi kaçarım demiştirİnanılmaz bir insansın xD
Artık gösterilmeyen ve bilmediğimiz her şeyi de Luffy hazretlerinin çıkarına yoruyorsun. Luffy'nin nasıl ayıldığını, bayıldığını, yattığını uyuduğunu gördün mü ? yok ama bayılmamak burada işimize gelir Reis burada bayılmamış olsun.
Luffy'nin kıraker ile dövüşünde kırakerin bir tane hakili saldırısını gördük mü ? Yok, gösterildi mi ? Hayır ama dur öyle değil o gösterilmeyen yerlerde defalarca hakili saldırmıştır ki son saldırısında haki kullanamayacak durumdaydı
Kendini aşıyorsun Luffy savunma krizlerindeişin kötüsü bu yazdıklarına inanıyor da olabilirsin
Bayılsa ne olur ayılsa ne olur ? Sanji geldiğinde gözleri kapalı değil miydi ? 100 yaşına gelmiş bir şekilde beklemiyor mu xD Ayılmanın da bayılmanında 10 katı etki etmiş seninkine xD
+1 neydi mmmm he.. Eğer Kuma'yı görseydi düşmezdi tehlike geçince kendini bıraktı hohohohoLuffy kaçmam dememiştir, zora geldi mi, bi' taraflarım yemedi mi kaçarım demiştir
Luffy bayılmaz, gözlerini dinlendirir.
Luffy acıkmaz, kan şekeri düşer.
Luffy acı çekmez, tesbih çeker.
...
![]()
![]()
Cracker için haki kullanmadı mi diyorsun yani. Olabilir belki de kullanamıyordur.İnanılmaz bir insansın xD
Artık gösterilmeyen ve bilmediğimiz her şeyi de Luffy hazretlerinin çıkarına yoruyorsun. Luffy'nin nasıl ayıldığını, bayıldığını, yattığını uyuduğunu gördün mü ? yok ama bayılmamak burada işimize gelir Reis burada bayılmamış olsun.
Luffy'nin kıraker ile dövüşünde kırakerin bir tane hakili saldırısını gördük mü ? Yok, gösterildi mi ? Hayır ama dur öyle değil o gösterilmeyen yerlerde defalarca hakili saldırmıştır ki son saldırısında haki kullanamayacak durumdaydı
Kendini aşıyorsun Luffy savunma krizlerindeişin kötüsü bu yazdıklarına inanıyor da olabilirsin
Bayılsa ne olur ayılsa ne olur ? Sanji geldiğinde gözleri kapalı değil miydi ? 100 yaşına gelmiş bir şekilde beklemiyor mu xD Ayılmanın da bayılmanında 10 katı etki etmiş seninkine xD
Dalga geçtiğin argümanın benzerini daha yeni Zoro için kullandınız la ne ayaksınız olm siz?+1 neydi mmmm he.. Eğer Kuma'yı görseydi düşmezdi tehlike geçince kendini bıraktı hohohoho![]()
İşte olay da o ya Raiden'cığım, Luffy'e gelince bunu diyenler Zoro'ya gelince diyemiyor yoksa beni çok ilgilendirmiyor yaniDalga geçtiğin argümanın benzerini daha yeni Zoro için kullandınız la ne ayaksınız olm siz?![]()
Siz kullanamazsınız o argümanı.İşte olay da o ya Raiden'cığım, Luffy'e gelince bunu diyenler Zoro'ya gelince diyemiyor yoksa beni çok ilgilendirmiyor yaniHer zaman diyorum benim Luffy nefretim yok ama ona gelince böyle deyip Zoro'ya gelince başka denilince bende bunu yazarım. Aman Luffy'i aç bırakmasınlar he, aç kalırsa aramızda bir şeyler toplar karnını doyururuz yoksa öldürürler bu çocuğu
![]()
![]()
Karakterler bayılabilir bunda sıkıntı yok zaten. Sıkıntı birini kabul etmeyip diğerini kabul etmekte. Yoksa dediğim gibi çokta önemli değil. Bu iki adam sağlam heriflerle dövüştüğün de bayılıp düşmeyecekler bunu biliyoruz zaten.Siz kullanamazsınız o argümanı.Yıllarca onu diyenlerle dalga geçtiniz la nereye kullanıyorsunuz? :/ Hem Zoro kılıcı gitmesine rağmen bayıldı. Amaç kılıcı almak değil miydi? Amacına ulaşamadan gitti işte Wano gezgincimiz.
![]()