Belki. Oda Shiryu'yu Zoro'ya rakip olarak çizecekse amaç olarak da rakip olacak şekilde karşımıza çıkarabilirShiryu en güçlü kılıç ustası olmak istiyor mu acaba
Belki. Oda Shiryu'yu Zoro'ya rakip olarak çizecekse amaç olarak da rakip olacak şekilde karşımıza çıkarabilirShiryu en güçlü kılıç ustası olmak istiyor mu acaba
Sabo niye ölüyor yahu?Hayır yani illa Roger'ın iradesi Luffy'de olacaksa; Ace'i devrimci yap, Sabo'yu öldür de mi?
Ace ve WB'nin hikayesi benim için yeterince tatmin ediciydi, onca yıl seriyi takip etmemin sebebi bu ikili. Ölmeseler belki mundar olacaklardı, o yüzden Oda'ya fazla kızamıyorumYahu bir açıklama yapmaya çalışırken kendi kendimi gaza getirip, konuyu Ace niye öldü'ye çekmişim.
Benimle beraber o gaza ortak olacağına nedir bu mantıklılık ve sükunet?
Ama bu oğlan ölmezdi bea!
Bunun daha yolu vardı. Alırdı yürürdü bu.
Kıydılar dağ gibi delikanlıya. Oyyy....
Valla işin orasını artık Oda düşünsünOlabilir. :/ bakalım zamanla görürüz. Ben yine de Squardo kadar kıymeti olduğunu düşünüyorum
bu arada Wano için Oars deniyor, adam 5 yüzyıl önce ölmüş. Wano kurulmasi,kayıp yüzyıl ve pone yazimi, kozuki klani. Bu olayları nasıl isleyecek merak konusu
Hadi Whitebeard neyse de Ace'in ölümü ne tatminlik verir ki insana. Adam resmen arada kaynadı.Ace ve WB'nin hikayesi benim için yeterince tatmin ediciydi, onca yıl seriyi takip etmemin sebebi bu ikili. Ölmeseler belki mundar olacaklardı, o yüzden Oda'ya fazla kızamıyorum
Seriyi batirmadan düşünsün umarım OdaValla işin orasını artık Oda düşünsün
Kimi sevdiysek öldü, Ace'nin de bunu bozmaması lazımdı.Hadi Whitebeard neyse de Ace'in ölümü ne tatminlik verir ki insana. Adam resmen arada kaynadı.
Yok öyle bir şey, öyle bir şey yok, şey yok öyle bir@RedTeroR Weevil bilgisi gelince düşünüyorum.Bakkin babayı nasıl kandırdı da çocuk yaptı aklım almıyor.İçkisine ilaç mı kattı naptı yada gençken dünya güzeli miydi oda seviyor aykırılıkları biliyorsun.Fikrin nedir ?
Vivrecarddan sanırım. Bakkinin taslak cizimleri. Orada güzel bir çizim var@RedTeroR Weevil bilgisi gelince düşünüyorum.Bakkin babayı nasıl kandırdı da çocuk yaptı aklım almıyor.İçkisine ilaç mı kattı naptı yada gençken dünya güzeli miydi oda seviyor aykırılıkları biliyorsun.Fikrin nedir ?
Çıkarsa seriyi bırakma da . :S Büyük olasılıkla çocuğu ölecek beyazsakalın o da öldü sanırken sonra böyle dikişlerle geri diriltmiş olacaklar.Yok öyle bir şey, öyle bir şey yok, şey yok öyle bir