Oden 20 yıl önce ölmüş. Haberi mi yok?yuhBence olaylardan haberi yok. Wano dışa kapalı bir yer ya. Ace gidince de bir halt öğrenememiş büyük ihtimal. Öyle kalmış yani.
Oden 20 yıl önce ölmüş. Haberi mi yok?yuhBence olaylardan haberi yok. Wano dışa kapalı bir yer ya. Ace gidince de bir halt öğrenememiş büyük ihtimal. Öyle kalmış yani.
Daha mantıklı bir açıklama üretebiliyor musun? Ben üretemiyorum. Nereden tutsan elinde kalıyor.Oden 20 yıl önce ölmüş. Haberi mi yok?yuh
Evet. Ace Rogerin oğlu .adam kayirdi. MF'de Jozu olsa takmazdiDaha mantıklı bir açıklama üretebiliyor musun? Ben üretemiyorum.
Evet. Ace Rogerin oğlu .adam kayirdi. MF'de Jozu olsa takmazdi
Valla ben anlamadım bu nasıl işDiğerleri gayrimeşru çocuk. : )
Bak demeye fırsat ariyordum. Avatarin 10 numara forumda ilk 3'e girer
Seride herkes kılıç ustası değildir, ona katılıyorum. Mesela Cracker değildir. Ya da BM. Ama Shanks, Fujitora filan kılıç ustası olduğu belli olan tipler.Valla ben anlamadım bu nasıl iş
Bak demeye fırsat ariyordum. Avatarin 10 numara forumda ilk 3'e girer
İşte birileri işine gelirse kılıç ustası yapıyor gelmeyince yapmıyor. Güçsüz ya da orta derecede güçlüyse kılıç ustası abee, kesin! Ama über süper güçlüyse yoooooookkk. Kılıç ustası yapmamak için binbir dereden su getirirler. Halbuki neyin kasıntısı bu? Bu seride Ryuma kılıç ustası lan sen neyin çabasını veriyorsun gafiiiiiiiiiiillllllllSeride herkes kılıç ustası değildir, ona katılıyorum. Mesela Cracker değildir. Ya da BM. Ama Shanks, Fujitora filan kılıç ustası olduğu belli olan tipler.