İşine gelince karakterleri işlemesini biliyor böyle küçük detaylar ile.Lucci: Some people are just born under unlucky stars...
Sanji: you’re right my parents raised me wrong...
Ben: vay be Oda...
İşine gelince karakterleri işlemesini biliyor böyle küçük detaylar ile.Lucci: Some people are just born under unlucky stars...
Sanji: you’re right my parents raised me wrong...
Ben: vay be Oda...
Pika 2 kere kesildi. Kaku 2 kere kesildi. Hachi 3 kere kesildi. Jack 1 kere kesildi düşmedi. Demek ki boş değil.Hâlâ bu konunun tartışması bana saçma geliyor, "Zoro tek attı" "Killer tek yedi" şeklinde yorumlar var. Kılıç dövüşlerinde olay zaten tek darbe ile biterken bunlar boş yorum.
Yaralı haliyle mi Valla Sanji'de suit giymeden iki kişide girseler alamazlar gibi geliyor bana. Düşünsene şu halde ikisi King'i indiriyor. Ben hala arada ki farkı çok görüyorum da nasıl indirecek acaba bu adamlar komutan, ölümün kıyısına falan gelecekler heralde anca öyle.Sanji'ye gerek yok Zoro tek başına alır
Valla bilmiyorum ama Zoro karşılaşacak gibi Jack ileYaralı haliyle mi Valla Sanji'de suit giymeden iki kişide girseler alamazlar gibi geliyor bana. Düşünsene şu halde ikisi King'i indiriyor. Ben hala arada ki farkı çok görüyorum da nasıl indirecek acaba bu adamlar komutan, ölümün kıyısına falan gelecekler heralde anca öyle.
Zoro Jack'i tutar, ama çok zorlu geçer çünkü baya dayanıklı biri bu adam. Yıkılmak bilmez yani ama Zoro'da aynı şekilde inatçı ve bitirici vuruşlara sahip bir karakter. Güzel eşleşme olur yani izlemek isterim açıkçasıValla bilmiyorum ama Zoro karşılaşacak gibi Jack ile
Aynen çok güzel dövüş olur. Dediğin gibi ikisi de manyakZoro Jack'i tutar, ama çok zorlu geçer çünkü baya dayanıklı biri bu adam. Yıkılmak bilmez yani ama Zoro'da aynı şekilde inatçı ve bitirici vuruşlara sahip bir karakter. Güzel eşleşme olur yani izlemek isterim açıkçası
Yalnız Bigmom kokayı hasardan korunmak için değil, Kaido gibi uçmamak için bastı. Kendisi milim oynamaz iken Luffy top gibi sekmiş oldu o hamlesiyle.Hocam yaralayabilmekten bahsediyoruz sadece. Wb’nin vücuda herşey giriyor haki basmadığında ama o da yonkou. Shanks da insan ama o da yonkou. Teach’i luffy hakisiz uçuruyordu ama o da yonkou.
Kadın haki kullanamıyor muhtemelen. Bu durumda bi komutana yakın seviye biri kadını çizebilirse şaşırmam dedim sadece. Kawa kadını çizebilse ne olur dövüşseler 5 saniyelik işi var.
Bu kadının hakili hali ve ondan dayanıklı kaido var. Linlin Kong gun bloklamak için armament basıyordu. Ama kaido haki basmadığı halde işlemiyor. Dayanıklılık konusunda kaido zaten daha yukarda gibi.
Değilse bile savaş kazanmak için dokunulmaz olmak mı lazım?
Böyle bişey olacağını sanmam ama kawa çizerse şaşırmadım sadece. İddam yok. İmkansız görmüyorum.
Yeni hakiyi g4e uyarlarsa olabilir de bi bakalım :/Yalnız Bigmom kokayı hasardan korunmak için değil, Kaido gibi uçmamak için bastı. Kendisi milim oynamaz iken Luffy top gibi sekmiş oldu o hamlesiyle.
Şu hayvani saldırıdan etkilenmeyen birisi G4'ten de etkilenmez.
Orası ayrı. Yeni haki+G4 kombinasyonu bile bir işe yaramazsa geçmiş olsun zaten. :/Yeni hakiyi g4e uyarlarsa olabilir de bi bakalım :/
Zaten işe yaramazsa uyanış açmak mecburiyetinde olacak Luffy. Odanın elinde b.-h. haki ve uyanış kaldı sadece Luffy ile ilgili. Çakma hoca Ray biraz daha bi şeyler öğretse iyi olurdu da neyse şimdiOrası ayrı. Yeni haki+G4 kombinasyonu bile bir işe yaramazsa geçmiş olsun zaten. :/