Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Edelim o halde :D

http://mangasubsite.blogspot.com/2017/07/one-piece-chapter-0.html?m=1

Ingilizce bulamadım ama resimlere bakarsan az çok anlarsın. Bu kısımlar canon seride
Güzel insan. :utangac:
Teşekkürler. :)

Gerçi şimdi yazılanları da merak ettim. İleride bir gün umarım ingilizcesini de bulabilirim.
Shanks gençken çok güzel oğlanmış şaşırttı.
Buggy ise nedense o kadar çok gag özelliği olmasına rağmen hikayede önemli bir yeri olacak gibi duruyor. Sürekli onun olduğu önemli ortamlar görüyoruz.
Ace'in bebekliği çok şirindi. :utan:

Bellemere'i görünce onunla shiplenen ruh ikizini de aradı gözlerim. :utan:

Keşke Law'u da çizselermiş. O zamanlar ne yapıyordu acaba?
Gerçi muhtemelen babasının çalışmalarını falan izliyordu. Çekirdekten yetişiyordu herhalde.:hmm:

Gerçi şimdi yazılanları da merak ettim. İleride bir gün umarım ingilizcesini de bulabilirim.
Buggy ise nedense o kadar çok gag özelliği olmasına rağmen hikayede önemli bir yeri olacak gibi duruyor. Sürekli onun olduğu önemli ortamlar görüyoruz.

Gerçi muhtemelen babasının çalışmalarını falan izliyordu. Çekirdekten yetişiyordu herhalde.:hmm:
Law doğmuş muydu? :/ O sıra Law da aktif aktör değildi sanırım da tam bilemicem

Croco arkasina dönük. Acaba kadın da Oda bizden mi saklıyor demedin mi hiç ? :rolleyes:

William atmış bak ingilizce

https://aminoapps.com/c/one-piece/p...pter-565-5/QakW_81CXuJGvDgMBnXlGRzPQXXxv3r8D7

Law doğmuş muydu? :/ O sıra Law da aktif aktör değildi sanırım da tam bilemicem

Croco arkasina dönük. Acaba kadın da Oda bizden mi saklıyor demedin mi hiç ? :rolleyes:

William atmış bak ingilizce

https://aminoapps.com/c/one-piece/p...pter-565-5/QakW_81CXuJGvDgMBnXlGRzPQXXxv3r8D7
Law, Ace'ten 4 yaş büyük. O sıralar 5 yaşlarında falan.
Heee. O dediğin de mantıklı. Eğer punk hazard öncesi bir zamanda yazıldıysa mümkündür.

Crocodile konusunda ise hiç demedim öyle bak. Niye bilmem. :oleyo2:
Halbuki o dediğin çok olası:fool:

Teşekkürler.:)

Şurada türkçesi var.

Son iki arcın özeti; Chopper >>>>>>>> Queen. Saçmalığa bak. Klasik One Piece aptallığı :hhh:

Chopper kırk sekiz saat Big Mom'u tankladı boru mu? Artık Korsanlar kralı adayı olarak Buggy reyis ile kapışır.

OP'ye laf ettim diye yediremeyip Naruto konusunda bana sataşan @Master of Puppets ve @William cutting ne diyecek bu bölüme?

950 bölümlük seride 850 bölüm önce çıkmış karakterin (Crocodile) gücünü kimsenin bilmediği seriden ne beklenir ki? Şaşırtmadın One Piece.
:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 36)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık