++Nami ve Reiju favori shipim
++Nami ve Reiju favori shipim
Muhteşemdi. Bunu fanlık olarak demiyorumama zaman atlaması sonrası en iyi Zoro döndü. Tabi, görünüş olarak. Şu anda Luffy de fena gözükmüyor. Robin falan da zaman atlaması öncesi daha iyiydi.Onlara gerek bile yok sen diyince hatırladım.Sırf şeklini değiştirmesiyle bile mundar etti güzelim karakteri.Gerçekten esinlenmeyince çıkardığı tip işte bu.Jim carrey esinlenmesi hali çok iyi değil miydi ?
Uzun saçlı Nami>Kısa saçlı NamiMuhteşemdi. Bunu fanlık olarak demiyorumama zaman atlaması sonrası en iyi Zoro döndü. Tabi, görünüş olarak. Şu anda Luffy de fena gözükmüyor. Robin falan da zaman atlaması öncesi daha iyiydi.
Olsun.Işıklı mışıklı çünkü
Nami ve Reiju favori shipim
Katılıyorum.Uzun saçlı Nami>Kısa saçlı Nami
Bir fark göremedim.Durdurmadı yönünü değiştirdi, düzelteyim
Zoro'nun bu haliyle Kyoshiro'dan üstun goren kisilerin normalligi ile benim 7.tumen komutani deyisimin anormalligi :/Senin çok çekeceğin belli zaten. Adamı 7. Komutan yaptın. Millet 7. Komutanların adını bilmiyor.
Kyoshiro yakışır. Güçlü de gözüküyor, tipleme olarak da cidden harika şu anlık.Bir fark göremedim.
@William cutting
Aynen ben de onu düşünüyorum. Ama dediğim gibi çok fazla düşman ve müttefik var. King ve Queen'e bire bir şekilde Zoro ve Sanji'ye düşmesi zor ihtimal aynı şekilde Kaido'nun da bire bir Luffy'e rakip olma ihtimaline olduğu gibi.
Ama Kyoshiro Zoro'nun bire bir konseptini doldurabilir.
Nami zaten lezbiyen. Bir çok gönderme var. Derlemek gerekiyor bir ara.
Bence Kingden sonra en güçlü kılıç ustası Wanoda. Zorodan bile üstte seviyesi bence. Tabi yanilabilirim. King kılıcı sekilli diye kılıç ustası tahmini yapıyorum.Kyoshiro ilk görüldüğü andan beri herkeste merak uyandırmış bir karakter. Sizce seviyesi nedir? Jack eder mi?