Bak bak. D olanı severim, gerisini sevmem diyenlerden misin sen de?
Bak bak. D olanı severim, gerisini sevmem diyenlerden misin sen de?
Bir ışına bakar.Yok yau gerek de yok aslında amirale. Sarhoş idi, yorgun idi falan filan. Gerek yok imiş. Kaido vs Kizaru alamaz amiral. Abartiyorum tabii
Kizaru tekleyemez Luffy'i. Geçti artık o.
Aman Teach i sevmem. İlk gözdemin ölmesine ön ayak olan kişidir. Şimdi hem kızdım hem hüzünlendim bak. Duygum karıştı.Bak bak. D olanı severim, gerisini sevmem diyenlerden misin sen de?
Law'dan once Ace fanı miydin ?Aman Teach i sevmem. İlk gözdemin ölmesine ön ayak olan kişidir. Şimdi hem kızdım hem hüzünlendim bak. Duygum karıştı.
Haketti ama Ace üzülmüştüm ben de. Dön bak işine de mi? Ne güzel yaşarken goreydik.Aman Teach i sevmem. İlk gözdemin ölmesine ön ayak olan kişidir. Şimdi hem kızdım hem hüzünlendim bak. Duygum karıştı.
yok daha neler. Apoo vs Kizaru şeyini müzikli Zoroya ya da Luffye yapsa nolur acaba. Lap diye kol almıştı reisBir ışına bakar.
Evet. Ace'ı severdim. Hala seviyorum. Çok duygusal biriyim. MF' da hüngür hüngür ağladım. Rosa'da tekrar ağladım. Wano'da adı geçerken gözlerim doldu anime de yayınlanırken ağlarım.Law'dan once Ace fanı miydin ?
Hikaye gereği ölmesi gerekiyordu o ayrı da ölüm şekline yorum yaparsam, duygusallığına teslim oldu.Haketti ama Ace üzülmüştüm ben de. Dön bak işine de mi? Ne güzel yaşarken goreydik.
Helvasını kavurmaya başla.Evet. Ace'ı severdim. Hala seviyorum. Çok duygusal biriyim. MF' da hüngür hüngür ağladım. Rosa'da tekrar ağladım. Wano'da adı geçerken gözlerim doldu anime de yayınlanırken ağlarım.
İşin kötüsü Law'a daha çok bağlandım. Ace 1 tanıyorsam Law'ı 10 tanıyorum. İkinci gözdem Law'a bir şey olursa halimi düşün.
Katılmıyorum savaş yahu bu. Bak WB'nin arkadan saldirisini attiracaksiniz banaAkainu'da zaafını biliyor tabi WB'ye laf atıp durdu.
Ben yaşayacağına inanıyorum ya buna ihtimal veriyorum.Helvasını kavurmaya başla.
WB'ye laf attı derken onun harekete geçmesi için değil. Ace'ı harekete geçirmek için. Yoluna devam etseydi kaçmış olacaklardı. Ama ailesine laf gelmesine dayanamadı.Katılmıyorum savaş yahu bu. Bak WB'nin arkadan saldirisini attiracaksiniz bana
Seni kurtaran insanlara ihanet yaptığı da neyse ya mühim değil. Luffy ölebilir diye düşünmesi lazımdı. Fazla bencilce idi.