King'de yemiştir köteği muhtemelen.King'in bile üstte olduğu belli değil. Queen > Katakuri demek serinin dinamiklerine hakarettir
Ezik olmasalardı sevmezdik dur len öyle gitmiyor du xDFarklı olmasa fanı olmazdık be eziksever
E sen çok zekiymişsin.Aynen kamki. Şaşırtmak isterdim ama durum o naparsin
Reiju'nun Smoothieye zehir saldırısı daha etkili Katakurinin kendini desmesinden ama işte kendini iyi edebilme yeteneği var kişilerde.
Yok kanki sen de az zeki degilsin. Ben utandım şimdi. Dofun sağ kolu Sugar falan unutur mu bu gözlerE sen çok zekiymişsin.
Ben daha "kuru.." demeden Pamukkale travertenlerinden bahsetmeye başladın bile.
Benim bu zekayla kapışmam mümkün değil. Utandım.
Orada tam anlamıyla geleceği görme fetişi yok. Çok güçlüler arasında bile nadiren diyor. Katakuri çok güçlü, daha güçlüsünde kesin çıkacak diye bir şey yok. Bu kastedilmiş bence. Katakuri de var Linlin'de yok mesela. B.haki ile farkına değinilmiş gibi geldi bana.Rayleigh'in övdüğü adamı Dof,Jack ayarı görüyorlar.Harbiden pes yahu.
Katakuri = 0 mağlubiyet.King'de yemiştir köteği muhtemelen.
Ya karga kılıklı bir şey ne çıkar bundanBence King ve Katakuri tartısmasını King'in ozelliklerini gordukten sonra yorumlayalim hep beraber. Gordukten sonra Hatta konu da acilsin daha iyi olur " Kata mı King mi "diye. Cunku cikarimlarin hepsi varsayimdan oteye gitmiyor. Tabi sadece bir gorus olarak nitelendirin
En güçlüsü diyor demiyorum ki ben zaten.Ray gibi adam bunu her önüne gelen adam için kullanmaz.Hele Jack ayarında görülen bir adam için hiç kullanmaz onu söylüyorum.Bu adam dünyanın en güçlü adamları içinde bile kendini ayırabileceği bir yeteneğe sahip işte.Orada tam anlamıyla geleceği görme fetişi yok. Çok güçlüler arasında bile nadiren diyor. Katakuri çok güçlü, daha güçlüsünde kesin çıkacak diye bir şey yok. Bu kastedilmiş bence. Katakuri de var Linlin'de yok mesela. B.haki ile farkına değinilmiş gibi geldi bana.