Kata sandığın kadar güçlü değil.Diğer yonko komutanlarının saldırılarını atlatabilsin diye gelecek görme vermiş artık buna eminim.Daha önce yazmıştım Mom tayfasında olmak en az 50 milyon ödül ekliyor.Yani Kata 1 milyarı kıl payı geçerdi dışarıdan biri olsaydı.Dışarıdan gelen kendisi kaptan olan 1 milyarlık adam ona denk yani.Muhtemelen Kaido ödüllere daha fazla ekliyor kendi tayfasında.Fakat 100 milyonu da geçmez bu.Bu yüzden Kata Jack'ten güçlüdür ama King ve Queen Kata'dan daha güçlüdür.Ödüller bunu gösteriyor arada az buz fark yok 250 milyonu geçkin bir fark var.Puan önemli değil ya. Hangi isimlerin arasına koyduğun önemli zaten. Kata>Queen derim her türlü. Dof'u da Queen ile Jack'in arasına koyardım. Queen için bir şey diyemem ama Jack'i patlatır Dof.
Doffy Jack'ten güçlü Kata ile denk diye düşünüyorum.Muhtemelen King ve Queen ise biraz daha güçlüler.Queen inat etti olmayan şeye var dedi yonkoya kafalama daldı.Adamdaki özgüvene bak bu gücünden geliyor.Övülmesi gerekirdi aksine ama millet koca anaya odaklanmış alkış tutarak dövmesini bekliyor.Amiral olsa ortalığı yıkarlardı. Kaybedince Queen çöp ilan edilecek klasik korsanfan.