Bu arc iyi gözüküyor şu anlık. Hele Punk Hazard ile karşılaştırırsak. Eskiye dönüş olmaz gibi artık.Cizieri değişiyor arc arc. Seri başında daha stabildi.
Bu arc iyi gözüküyor şu anlık. Hele Punk Hazard ile karşılaştırırsak. Eskiye dönüş olmaz gibi artık.Cizieri değişiyor arc arc. Seri başında daha stabildi.
Şu hali iyiydi.İşte ben buna eski Luffy diyorum.One piece en başta sevdiysek bu arc ve luffynin bu hali sevdirmişti izlerken.Cizieri değişiyor arc arc. Seri başında daha stabildi.
O son hali ne öyle, bağırırken, iğrenç çizmiş gerçekten, nerede Luffy, nerede bu kırma kongBu arc iyi gözüküyor şu anlık. Hele Punk Hazard ile karşılaştırırsak. Eskiye dönüş olmaz gibi artık.
Sırf Luffy için de geçerli değil bu durum. Chopper bile baya çirkindi aslında ilk başta. Sonradan pelüş oyuncağa döndü.Şu hali iyiydi.İşte ben buna eski Luffy diyorum.One piece en başta sevdiysek bu arc ve luffynin bu hali sevdirmişti izlerken.
Ancak mangaka olacak arkadaş kitleye hitap kaygısında kararsızlık yaşamış olacak ki oyuncak gibi değiştirip durdu.Şu 20 yaş çiziminden yavaş yavaş 13 yaş çizimine doğru evrildi.Bunun çizimleri güzeldi sırık gibiydi işte boy pos yapı da vardı ayrı bir şeytani hava da.
Olsun şişme var birazcık.O son hali ne öyle, bağırırken, iğrenç çizmiş gerçekten, nerede Luffy, nerede bu kırma kong
Bence yara izi genişliyor ondan göğüs ve kaslar büyüyor ne olduysa akainu el attıktan sonra oldu xDO son hali ne öyle, bağırırken, iğrenç çizmiş gerçekten, nerede Luffy, nerede bu kırma kong
Sırf Luffy için de geçerli değil bu durum. Chopper bile baya çirkindi aslında ilk başta. Sonradan pelüş oyuncağa döndü.
Olsun şişme var birazcık.
Bilemem. ((Geçenlerde Luffy hiç bir şey yapmasın sadece dursun yine 1. olur diyenler vardı. Zoro hep 2. zaten bir kerelik yerini Lawa kaptırdı.)) Gerçi anketten ankete de farklılık gösteriyordur onu da bilemem. Ben neticeye bakarım.Burada “bu tarz benim” muhabbeti var sanki :I
Sırf Luffy için de geçerli değil bu durum. Chopper bile baya çirkindi aslında ilk başta. Sonradan pelüş oyuncağa döndü.
Olsun şişme var birazcık.
Olay kaslar değil adamın vücudunda kıvrım kalmamış, kibrit kutusu gibi duruyor. Kısaca sahil vücudu değil builder tarzı takılıyor şu sıra xDBence yara izi genişliyor ondan göğüs ve kaslar büyüyor ne olduysa akainu el attıktan sonra oldu xD
Kibrit kutusu tabiri iyiymiş.Olay kaslar değil adamın vücudunda kıvrım kalmamış, kibrit kutusu gibi duruyor. Kısaca sahil vücudu değil builder tarzı takılıyor şu sıra xD
Law bizim çocuklardan daha yakışıklı zaten ya ona lafımız yok. İnanmazsan bu @Jiso 'ya sor.Bilemem. ((Geçenlerde Luffy hiç bir şey yapmasın sadece dursun yine 1. olur diyenler vardı. Zoro hep 2. zaten bir kerelik yerini Lawa kaptırdı.)) Gerçi anketten ankete de farklılık gösteriyordur onu da bilemem. Ben neticeye bakarım.