Çıkmasın. :/ Sabo çıktı yeterli.944'de Kuina ortaya çıkar mı sizce ? Zoro veya Mihawk ölmez çünkü 1 bölümde. Saçma olur.
Çıkmasın. :/ Sabo çıktı yeterli.944'de Kuina ortaya çıkar mı sizce ? Zoro veya Mihawk ölmez çünkü 1 bölümde. Saçma olur.
Kuina'nın ortaya çıkması daha saçma bence. Ya da daha kötü diyeyim.944'de Kuina ortaya çıkar mı sizce ? Zoro veya Mihawk ölmez çünkü 1 bölümde. Saçma olur.
Wb :/50 kat mı, Croc abartılıyor mu ne
Çıkmasın. :/ Sabo çıktı yeterli.
İki kız var, birine Kaido saldırıyor ölmüyor diğeri merdivenden düşüp ölüyor. Bu daha saçmaKuina'nın ortaya çıkması daha saçma bence. Ya da daha kötü diyeyim.
Cidden hiç istemem çıksın. Tüm bu yaşananlara yazık olur.Kuina'nın ortaya çıkması daha saçma bence. Ya da daha kötü diyeyim.
Bandajlar yoktu o zaman.İki kız var, birine Kaido saldırıyor ölmüyor diğeri merdivenden düşüp ölüyor. Bu daha saçma
Benim yazaccaklarımı William yazmış. Zoro'nun karakterini zedeler bu. Zaten doğru dürüst işlemedi karakteri, iyice mahvolur. :/İki kız var, birine Kaido saldırıyor ölmüyor diğeri merdivenden düşüp ölüyor. Bu daha saçma
Aynen katılıyorum.Cidden hiç istemem çıksın. Tüm bu yaşananlara yazık olur.
Nesini sevmiyorsun yahu güzelim Tanuki'nin?Bu Chopper denilen ne idüğü belirsiz olan yaratığı sevmiyordum bu giften sonra umarım Kaido tarafından Kutsal Yıldırimla geberir umarım.
Sabo'nun çıkması saçma değildi ama bence. Zaten "Ben onun için tasarlanmış bir karakterim." diye bağırıyordu Sabo. Ace ölmüşken geçmişe gidip niye Sabo diye birisi niye ortaya atılır? Ve o karakter niye Dragon'un karşısına çıkar? :/ Her şey netti.Çıkmasın. :/ Sabo çıktı yeterli.