Luffy'nin kolu kopmaz çünküLuffy-Kidd ve Law'un Shanbondy manga sahnelerini ararken bu resmi buldum.
Hepsi dağılmış, şaftları kaymış.
Yalnız Luffy'nin de kolunun bir kere kopması lazım. Takımı bozuyor.
Luffy'nin kolu kopmaz çünküLuffy-Kidd ve Law'un Shanbondy manga sahnelerini ararken bu resmi buldum.
Zoro ve Sanji mi?Luffy'nin kolu kopmaz çünkü
İkide bir Killer göstermeyin yahu. İçim sızlıyor onu gördükçe.
Chopper'ı saymadım bileZoro ve Sanji mi?
Luffy'nin arkasında Oda var. O ikisine ne gerek.
Kaido dövüşünde üstteki sahnenin benzerini çizecek diye düşünüyorum. O 3'lü gene yanyana çizilecek.Luffy-Kidd ve Law'un Shanbondy manga sahnelerini ararken bu resmi buldum.
Law daha Kaidou dayağı yemedi, bu karede bulunmaya derecesi yetmiyor.Luffy-Kidd ve Law'un Shanbondy manga sahnelerini ararken bu resmi buldum.
Luffy'nin de kolu kopmadı. Ne alaka?Law daha Kaidou dayağı yemedi, bu karede bulunmaya derecesi yetmiyor.
Bugün ikidir üşenip cevap yazmadığım şeylere senin benzer düşüncelerle cevap verdiğini görüyorum. Çık aklımdan twei :SLaw daha Kaidou dayağı yemedi, bu karede bulunmaya derecesi yetmiyor.
Asıl kol kopması ne alaka :S Benim dediğim serinin son çeyreğinde Law'ın Kaidou dayağı yemeden o attığın görselde bulunmayı hak etmediği. Umalım da Law önümüzdeki bölümlerde düşük profilli ittifak olmaktan çıkıp icraat yapar.Luffy'nin de kolu kopmadı. Ne alaka?
Yazmamak bizi daha iyi bi yere götürür mü sence carpe kun. Mesela 50 sayfa önce bişey konuşursun, cevaplar verilir hesaplar kesilir ama ne hikmetse 30 sayfa sonra her şey unutulur ve döngü devam eder, günün sonunda Zoro'nun karnı aç kalır.Bugün ikidir üşenip cevap yazmadığım şeylere senin benzer düşüncelerle cevap verdiğini görüyorum. Çık aklımdan twei :S
İşte bu yüzden konuyu kökten kapatarak ''Mihawk alır'' demek lazımYazmamak bizi daha iyi bi yere götürür mü sence carpe kun. Mesela 50 sayfa önce bişey konuşursun, cevaplar verilir hesaplar kesilir ama ne hikmetse 30 sayfa sonra her şey unutulur ve döngü devam eder, günün sonunda Zoro'nun karnı aç kalır.