Oğullarım diye gezecek mi yoksa? :/Chopper Wanda iyidir
law = wb olacak. Hem Luffy'nin en yakın arkadaşı. Law = dünyanın en güçlüsü olacak yahu. Bunlar mangada var.
Lawa laf atani keserim.
Oğullarım diye gezecek mi yoksa? :/Chopper Wanda iyidir
law = wb olacak. Hem Luffy'nin en yakın arkadaşı. Law = dünyanın en güçlüsü olacak yahu. Bunlar mangada var.
Lawa laf atani keserim.
Oğulları olmadan olacak. WB'nin Marcosu var. Law tayfa olmadan olacak en güçlü.Oğullarım diye gezecek mi yoksa? :/
Yahu Wb uykuda tekler Law'ı yoksa yeni bir fan mı doguyor? Birisini daha kaybettik.law = wb olacak. Hem Luffy'nin en yakın arkadaşı. Law = dünyanın en güçlüsü olacak yahu. Bunlar mangada var.
Lawa laf atani keserim.
Üzülme kardeş üzülme. Her şerde bir hayır vardır.Yahu Wb uykuda tekler Law'ı yoksa yeni bir fan mı doguyor? Birisini daha kaybettik.
Wb anca Yarodomoo diye bağırmasını bilir. :/ Bir de Squardo'dan kılıç yer.Yahu Wb uykuda tekler Law'ı yoksa yeni bir fan mı doguyor? Birisini daha kaybettik.
Devamı dediğin, alttaki kısım mı? Yalnız açlıktan bayılsak, bu birçok sıkıntıyı da beraberinde getirirdi.Devamı hoş olabilirdi.
Gerçek hayatta bayılsak, bize de Killer'ı bulan adamlar gibi adamlar düşer.İyi fikir. Gerçek hayatta güzel kızlar sırtlanmaz seni çünkü.
Gyukimaru gibi adam çıksa sıkıntı yok ya. Kıyak adam. En fazla seni öldürürüm der, ama dediğini yapmadan arkasını dönüp gider.Yemege gidecegin zaman dikkat et Kamazo ve Gyukimaru ortaya cikabilir.
Afiyet olsun diyelim
Yesillere gonderme yapiliyor galiba!!Ama ben Law'a Kaido'yu King'i Queen'i aldırmıyorum ki.
Sadece usulünde eleştirilsin istiyorum.
Bana göre "Yaro-dono" der ve yine Law'ı tekler.Wb anca Yarodomoo diye bağırmasını bilir. :/ Bir de Squardo'dan kılıç yer.
Ne guzel bir Law fani daha. Neyini begenmiyorsun ki?Üzülme kardeş üzülme. Her şerde bir hayır vardır.
Killer adamdır.Gerçek hayatta bayılsak, bize de Killer'ı bulan adamlar gibi adamlar düşer.
İroni yeteneğini.Ne guzel bir Law fani daha. Neyini begenmiyorsun ki?
"Poset" diyorum Law'ı yedirmem diyor. Bence alişsan iyi olur. Yoksa Law'dan uzaklasirsinİroni yeteneğini.