Amiral değil yonkou olacak o kısım editledim. BM'yi dövüyordu Lütfü g4'le. Nasıl kaçtığını bilemediSizinki öne piece falan değil zaten.
Hiç görmediğin bi karakteri amiral yapmanın dayanağı var, Wano sonu Zoro amiral demenin de var, Zoro Luffy’den daha güçlü demenin de var ama amirallere g4 zarar verir demenin dayanağı yok öyle mi?
Ki zaten Luffy G4’le amiral dövecektir, yani aksini mi iddia ediyorsun onu de hele? Kim demişse gelecek zaman kullanmış senin hep yaptığın gibi. Zamanı gelir gearsız da döver.
Teke tek mevzusunu da ben demedim ama dayanağı yok demek de nasıl bi körlük la? Herif arcların yarısında düşmana önce basit bi şekilde yenilmiş sonra hepsini haşat etmiş. Daha ne dayanağı olacakmış? Peh, ne günlere kaldık!
Wano, Op'un en güçlü 2 ülkesinden biri.
Ryuma gibi bir efsane çıkarmış.
Hükumet girememiş.
Bu ülkenin başındaki adamın amiral seviyesi olduğunu iddia etmek sana hayalperestlik olarak geliyorsa Luffy vs. Kaido olayına hiç girme bence sen
Wano sonu Zoro amiral demenin de kendine göre bir mantığı var ama Zoro'yu 18. komutan seviyesi gören birinin bu mantığı anlaması da mümkün değil.
Kaido vs. Lütfü olayında körlükten bahsederek kabalık ediyorsun. Önce sen baktığın şeyi gör de sonra bana kör de
Yonkouyu teke tek almak ne rakibe su dökmeye benzer ne yanında su fıçısıyla dolanmaya
Ee antisi de değil.
Ee Gatz yok ki kucağına alsın.
Ee Brulee de yok ki köşe bucak kaçsın.
Nami yok ki ıslatsın..
Gölge yok ki içine alsın.
Ee..
Ee..
Zor yani anlayacağın