Şu keşke olsa imiş. Anlatılan öyle değilBig Mom'ına ayarı koymuş.
Şu keşke olsa imiş. Anlatılan öyle değilBig Mom'ına ayarı koymuş.
Nerede koymuş?Roger farklı yerlerde dolaşmış. Adam Grand Line'a son 4 senesinde girmiş. O yüzden WB'de en güçlü ünvanı vardı demek ki. Ama Reyiz ortama öyle bir girmiş ki herkes kim lan bu diye tepki koymuş.
Gelmiş, WB'sinden, Big Mom'ına ayarı koymuş. Millet bu delikanlıya Korsan Kral demiş.
Yalnız fena hikaye yazmış Roger'a. Sen o kadar sene isim yapma farklı yerlerde dolaş. Son 4 sene gel Grand Line'a gir. Oranın isim yapmış adamlarına kök söktür.
Şu fay hattı koklayıcılığını bıraksan artık.WB'nin Roger'e yenilmesi için Jupiterin gözünün dövüş esnasında ortaya çıkması gerekir. Belki anca
Benim hatam belki demişim, aslında yine de yenemez demeliydimŞu fay hattı koklayıcılığını bıraksan artık.
Sen yakında burun kıllarını uzatıp bıyık da bırakırsın.Benim hatam belki demişim, aslında yine de yenemez demeliydim
Zoro Hainlerine göz açtırmamak lazım onların katakullilerine gelmemek lazım sandıkları bırakmayalım.Sandık başında bir katakulli dönmezse rahat bizde
Ahahahaha. Bak doğru lafa ne denir. Bence artık amiral seviyesi yerine yonkou seviyesi tartışmaya açılmalı bu örnekten sonra. Ama düşününe Kaidou da novalara tek attı o zaman Zoro yonkou seviyesi.Amiralden ne farkı var o da Nova tekliyor Amiral de
Subhanallah Biz bunu nasıl fark edemedik bugüne kadar?Ahahahaha. Bak doğru lafa ne denir. Bence artık amiral seviyesi yerine yonkou seviyesi tartışmaya açılmalı bu örnekten sonra. Ama düşününe Kaidou da novalara tek attı o zaman Zoro yonkou seviyesi.
Burunla, burun kılıyla, burundan çıkan kıllardan oluşan bıyıklarla, kimlerin işi var herkes biliyorSen yakında burun kıllarını uzatıp bıyık da bırakırsın.
Bizimkinin ufak çaplı bir açlık problemi var o yüzden biraz pürüzler çıkabiliyor tabi atlatılmayacak şeyler değil bunlarZoro Hainlerine göz açtırmamak lazım onların katakullilerine gelmemek lazım sandıkları bırakmayalım.
Ahahahaha. Bak doğru lafa ne denir. Bence artık amiral seviyesi yerine yonkou seviyesi tartışmaya açılmalı bu örnekten sonra. Ama düşününe Kaidou da novalara tek attı o zaman Zoro yonkou seviyesi.
3 meyve ile zirve oluyor da 2 meyve ile niye olamıyor. Kaldı ki elindeki meyvelerden biri "En Güçlü Paramecia" diğeri ise Logia'lar arasında bile özel.Ben meyve 3 ile Teach zirve olur diyorum. Şu an en zayıf olarak görüyorum yonkolardan.
Sırf goro goro ile Magellandan tek yiyen Teach zirve oluyorsa WB'ye baya hakaret olur gibi ama