Allah bize teknik bahşetmemiş hacı biz pata köte giriyoz, ama illa ekibe katılacam diyorsan bir kuytuda yerini açarızÜstad olarak bir iki "teknik" öğret ki ben de doğru analiz yapabileyim.
Allah bize teknik bahşetmemiş hacı biz pata köte giriyoz, ama illa ekibe katılacam diyorsan bir kuytuda yerini açarızÜstad olarak bir iki "teknik" öğret ki ben de doğru analiz yapabileyim.
Peki bu kuantum evreninde arı kovanı var mı ona göre işin içerisine farklı parametreler girebilir.Luffy tarafında fizik ve matematik kuralları işlemez pek. Kuantum evreni devreyi girer orada.
Hepsinden bol bol var. Olmayanlar düşünsün.Peki bu kuantum evreninde arı kovanı var mı ona göre işin içerisine farklı parametreler girebilir.
Bunu en iyi Dof fanlarının bilmesi gerekirdi aslında. Malum meyveleri sağolsun.Luffy tarafında fizik ve matematik kuralları işlemez pek. Kuantum evreni devreyi girer orada.
Wireless ekran bile var meyvede. Kuantum falan hak getire.Bunu en iyi Dof fanlarının bilmesi gerekirdi aslında. Malum meyveleri sağolsun.
Luffy'nin kolezyumdaki dövüşlerinde yorulduğu,g4ün süresinin kısaldığı benim için.Kata karşısında 2 saat g4 açabilen adam Dof karşısında 20 anca açabildi.İllaki geliştirmiştir de g4ün süresini de 20 dakikadan 2 saate çıkması baya abartı benim için.Dof'un dayanıklılığı g4 süresini aşar ve Luffy yenilirdi. Bazen dayak yiye yiye kazanırsın.
Dof'un iç organları patlamış, Sai'nin bunak dedesiyle Luffy'nin dövüşü mü önemli ? G3'e yamulan adamLuffy'nin kolezyumdaki dövüşlerinde yorulduğu,g4ün süresinin kısaldığı benim için.Kata karşısında 2 saat g4 açabilen adam Dof karşısında 20 anca açabildi.İllaki geliştirmiştir de g4ün süresini de 20 dakikadan 2 saate çıkması baya abartı benim için.