Mom'ın paçasını düzeltmesinin yolu bu olsa gerek.En büyük kabusu olacak Muhtemelen Mom>Kaido ihtimali gerçekleşecek.
Mom'ın paçasını düzeltmesinin yolu bu olsa gerek.En büyük kabusu olacak Muhtemelen Mom>Kaido ihtimali gerçekleşecek.
Dağ gibi delikanlı harcanacak.Oda bilir. Luffy'nin verdiği söze sadık bıraktırırsa ölmez.
Dağ gibi delikanlı harcanacak.
Ne alaka?Irade kırmak gücünü %3'e çeker gibi özellik mi geldi?
Queen kendisine teklif sundu mu Luffy için ? Irade kıran abimiz Queen.
Saydığın Rokielerin zaten pek şansı yok. Mom'ın hafızası boşuna gitmedi. Filler dövüşürken karıncalar ezilir durumu olacaktır.Big Mom rezil olmasın yeter bana ya. Kaido > BM olsun razıyım. Yonko savaşı görmeyi Kaido vs Luffy Law Kid'den inan daha çok istiyorum. Cogusu bana da katilmaz ama neyse.
Mom'dan çok şey bekliyorum ben. En kötü denk çıkmalarını umuyorum.Mom'ın paçasını düzeltmesinin yolu bu olsa gerek.
Ee artık göstersin kendini. Krizinden adayı mı yiyor Queen i mi tekliyor ne yaparsa yapsın ezildiği yeter.Mom'dan çok şey bekliyorum ben. En kötü denk çıkmalarını umuyorum.
Dünyanın en güçlü tayfasini hedefleyen adam bir adama ne kadar yuklenebilir? Novadan fodders yaparak ne elde edersin?Ne alaka?
Adam Luffy'yi deniyor. Ne olmuş? Kafasız bir kukladansa, güçlü bir asker her zaman daha iyidir.
Queen'in irade kırmasını Luffy'ye yaptıklarından ibaret sanıyorsan cidden merak ettiğim için soruyorum.
Killer'ı o hale sence kim, niye getirdi?
Hiç sanmıyorum. Keşke olsa da kadın rezil etme aracı olarak kullanıyor sadece. Roger savasmaktan kaçmış biri Big Mom için ama bize gösterilen rezil biri. Şu arc inanılmaz umut besliyorum ama Queen Big Mom alır yorumları gördüm birkaç. Oda'nin bunu yapabilecegini düşünmeden edemiyorum.Saydığın Rokielerin zaten pek şansı yok. Mom'ın hafızası boşuna gitmedi. Filler dövüşürken karıncalar ezilir durumu olacaktır.
Aklını yitirtene ya da öldürene kadar.Dünyanın en güçlü tayfasini hedefleyen adam bir adama ne kadar yuklenebilir? Novadan fodders yaparak ne elde edersin?