Bakalım belki sanji'nin tekmesini öper belli olmazBenim teorimse queen tarafından öpüleceği yönünde.
Son iki arctır prensesler öpüyordu. Artık bir üst kademeye geçme vaktidir.![]()

Bakalım belki sanji'nin tekmesini öper belli olmazBenim teorimse queen tarafından öpüleceği yönünde.
Son iki arctır prensesler öpüyordu. Artık bir üst kademeye geçme vaktidir.![]()
Quuen de tam okama tipi var. Sanji'ye iyi rakip olur buBakalım belki sanji'nin tekmesini öper belli olmazQueen demişken umarım yarınki bölümde görürüz kendisini insanın içini ısıtıyor reis.
"Sanji yeri öpmesin de." diyecem de yeri öpse gene iyi.Bakalım belki sanji'nin tekmesini öper belli olmazQueen demişken umarım yarınki bölümde görürüz kendisini insanın içini ısıtıyor reis.
Böyle adam gibi adamlar var bir tarafta. Diğer taraftada ama 6 gün yemek yemedim diye bayılıveren pembe neticeliler var. Hatır sen Wasabili Sushi yemişsin dayanamıyor musun 6 gündür? Hadi onu geçtim Hawkins Restoran'da yediğin çiviler neyine yetmiyor?Bu arc sadece bam bam bam. Reis bu sefer açık vermeyecek. Yok açlıktan bayıldı yok tek darbede indi gibi tartışmalar dönmeyecek sanji'de. Page one'ı yoğurduğu gibi yoğuracak rakiplerini. Kaybederse de adam gibi kaybedecek öyle bahaneli falan değil. Sanji çok şükür açlığa dayanabilen birisi![]()
yok hacım be. adamlar demez mi burun kanamasına ölüyordunBöyle adam gibi adamlar var bir tarafta. Diğer taraftada ama 6 gün yemek yemedim diye bayılıveren pembe neticeliler var. Hatır sen Wasabili Sushi yemişsin dayanamıyor musun 6 gündür? Hadi onu geçtim Hawkins Restoran'da yediğin çiviler neyine yetmiyor?
Espri olsa bile biraz seksist oldu beBöyle adam gibi adamlar var bir tarafta. Diğer taraftada ama 6 gün yemek yemedim diye bayılıveren pembe neticeliler var.
En kurnaz Zoro. Ağırdan satıyor kendisini.yok hacım be. adamlar demez mi burun kanamasına ölüyordun
Kıyas kolay yapılır. Komurasaki karşısında ölmeyen Zoro, denizkızı yanında ölen Sanji diye. Girmeyelim bunlara
Sanji için bir kadın gıda yerine geçiyor. Kendisi sapık olduğu için. Bu adam 2 yıl kadın görmedi. Biri açlığa 6 gün dayanamaz diğer 2 yıl dayanır.yok hacım be. adamlar demez mi burun kanamasına ölüyordun
Kıyas kolay yapılır. Komurasaki karşısında ölmeyen Zoro, denizkızı yanında ölen Sanji diye. Girmeyelim bunlara
Sanji mangakayı bile yendi Whole Cake sonrası. xDEspri olsa bile biraz seksist oldu beBu arada Oda'nın korkusunu aşmışsınız. O adamın neler yapabileceğini unutmayın.
En kurnaz Zoro. Ağırdan satıyor kendisini.
Savunmuşum tam savunyim bariSanji için bir kadın gıda yerine geçiyor. Kendisi sapık olduğu için. Bu adam 2 yıl kadın görmedi. Biri açlığa 6 gün dayanamaz diğer 2 yıl dayanır.
Fark ortada. :/
Hacım zoro'nun durumunu karakterlerin zaaflarıyla karşılaştırıyorsunSavunmuşum tam savunyim baribu da Luffy-senpai. Adamdır kendisi
![]()
Dayanıklılık, metanet diyeyim o zaman. Wanonun en güzeli yanında ölmeyen Zoro, süs balıklarına ölen Sanji işte. Herhangi bir konuda karşılaştırma. Girmeye gerek yok buradan muhabbetlere. Kısır döngüye girecek mevzu. Olayın neden yapıldığı belli. Zorlamaya gerek yok.