Bu ne demek? Zoro önümüzdeki bölüm Drake'i mi tekliyor.
Bu ne demek? Zoro önümüzdeki bölüm Drake'i mi tekliyor.
"Take the l" diye arat.Bu ne demek? Zoro önümüzdeki bölüm Drake'i mi tekliyor.
Zoro indirmedi de diğerleri ne yaptı diyorum. Elini kollunu salladı da demiyorum, hangi tehlikelerin üstünden gelmişler acaba merakım o.Zoro kaç tanesi ile savaştı? Gören de Zoro sürüyle Lord indirdi de Law elini kolunu sallaya sallaya nova oldu zannedecek.
Ali Kuşçu = amaneden kuş sevgisinin önüne
Ahaha ya var ya sen adamsın ya. (Değilmiş xd) Lafı buraya getireceğini biliyordum bir şekilde. :/ Güzeelll. Şimdi asıl mevzuya geçelim. Senin yeşillik ve değişik memleketi ne ayak @Densetsu no Samurai ? Bandaj mandaj hayırdır? Hem Çoppi'ye saydır hem de bandajı milli kıyafet yap. Şaka mı bu? :SFetişi yanlış anlamışım, pardon. Lakin evet. Ninjalar, samuraylar öyledir. Memelerini de öyle kapatırlar. Bak Zoro'ya.
@RocheFelix sen misin?Ahaha ya var ya sen adamsın ya.
Değilim. Dur düzelteyim. "Ahaha ya var ya senin adamlıkla uzaktan yakından alakan yok. " Hadi eyv.@RocheFelix sen misin?
Onu bana değil, Oda'ya soracaksın. Oda demek ki adama bir şeyler yaptırmış ve nerdeyse Zoro'nun iki katı ödülle nova yapmış. Zoro'dan kaptan etkisini çıkarsak maazallah adam nova olamayacakZoro indirmedi de diğerleri ne yaptı diyorum. Elini kollunu salladı da demiyorum, hangi tehlikelerin üstünden gelmişler acaba merakım o.
Bunun 10 tane hesabı vardır azizim hangisinden yazdığını bilemezsin bir ara hem moderatörlük yapıp hemde Raiden hesabını kullandığı günleri unutmadık xD@RocheFelix sen misin?
Oyunlara gelmiyoruz çok şükür.Bunun 10 tane hesabı vardır azizim hangisinden yazdığını bilemezsin bir ara hem moderatörlük yapıp hemde Raiden hesabını kullandığı günleri unutmadık xD