Şu iki bölüm içinde bizim iddia sonuçlanır ve kaybedersin merak etmeLa noldu bizim iddia? Gelmiyor mu Jack? :/
Şu iki bölüm içinde bizim iddia sonuçlanır ve kaybedersin merak etmeLa noldu bizim iddia? Gelmiyor mu Jack? :/
Croco meğersem kadın mıymış :OWb'nin komutanlarının arasında kadın yoktu değil mi? ; )
Alla alla benim hatırladığım Crocodan önce Marco kurtarıyor Luffy'i Akainu'dan... yanlış mı hatırlıyorum acaba :S Mangaka Croco çok boş kaldı bi sahne çizem demiş, onu da anca WB komutanlarına yamamış işte.Anlamadigin nokta şu ki Crocodile Wb korsanlari gelmeden önce gelip Luffy ve Jinbei'yi kurtariyor. O sahnede ise Wb korsanlarinin geldigini ciziyor mangaka yani tam geldigi sahneyi. 1 sahne sonrasinda ise Wb korsanlari ile Akainu dalasiyor ve ortada Croc yok.
Sebebi ne acaba? Cevap: Çünkü o istediğini aldi.
Bu olay neye benziyor biliyor musun? Marco tam Ace'in kafasi uçacakken hala sacma sapan sagda solda ucuyorken Croc Ace'i kurtarinca Marco" Araya girmek zorunda kalmadim" diye sacmaliyor ya o mesele işte. Yaptiklari sadece boş iş. Aslinda tüm işi başkalari yapiyor...
Bana zorla timsah gözyaşlarıyla ilgili espirik yaptıracaksın :/Kendi göz yaşları sel olursa kendini tekler.
Croco > Croco
Wb kendisiyle birlikte mezara çok sır götürdü. Bunlardan birisi sadece genç erkekleri tayfasına alması.Croco meğersem kadın mıymış :O
Çirkinleşmek istemiyorum ama WB ile aralarında bişi geçmiş olmasın... harder daddy!
Marconun yaşı belli mi? En az 50 var o.Wb kendisiyle birlikte mezara çok sır götürdü. Bunlardan birisi sadece genç erkekleri tayfasına alması.
Wb: too old.Marconun yaşı belli mi? En az 50 var o.
Acaba WB'nin arkadaşı var mı ki?Wb: too old.
Kaç senedir yanındadır.
Yine boşlara başlamişsın...Croco meğersem kadın mıymış :O
Çirkinleşmek istemiyorum ama WB ile aralarında bişi geçmiş olmasın... harder daddy!
Alla alla benim hatırladığım Crocodan önce Marco kurtarıyor Luffy'i Akainu'dan... yanlış mı hatırlıyorum acaba :S Mangaka Croco çok boş kaldı bi sahne çizem demiş, onu da anca WB komutanlarına yamamış işte.
Bana zorla timsah gözyaşlarıyla ilgili espirik yaptıracaksın :/
İşte aile istiyorum diye egziyor. Çocuğunu sokağa atıyor. :/Acaba WB'nin arkadaşı var mı ki?
Law gibi Rogera yancilik yaptı herhalde. Yaşıtı adam yok. Yazık lan. Eski tayfası da yalnız takılan sünepe bir sey imiş
Weevil görünce soruyorum sana. Weevile babalık yapmayip, bir ton korsana babalık yapmaya uğraşan adam mı baba ha?İşte aile istiyorum diye egziyor. Çocuğunu sokağa atıyor. :/
Olabilir. Bak sana düşmanının oğluna bile gözü dikmiş.Acaba bu çocuk yapmayı bilmiyor mu? Böyle sokakta bulduğunu alınca otomatik babası falan saniyordur belki kendini. :d
Weevil görünce soruyorum sana. Weevile babalık yapmayip, bir ton korsana babalık yapmaya uğraşan adam mı baba ha?
Weevile de yazık.