Abarttım 1 tane vardı görmüştün Dragon konusunda. Ama istersen daha çok alabilirim tabii hodri meydan mı diyorsun ?Ohoo MW efendi beni patlatmak için hazırda bekliyormuş da haberimiz yokmuş. Hangi yazdıklarımın SS'ini aldın yolla da bilelim bari. Şimdiden ne olur ne olmaz diye karşı argüman oluşturayım. :/
Her daim. Ben yanılmışsam bil ki Oda'yı odaya kapatıp başkası çizmiş demektir!Abarttım 1 tane vardı görmüştün Dragon konusunda. Ama istersen daha çok alabilirim tabii hodri meydan mı diyorsun ?
En büyük belge Zoro'nun Kamazo'dan tek yemesi. Bayılmış yatıyordu. AhahhahaaSiz onların belgeleriyle başa çıkamazsınız ki sen 5 tane alırsın onlar 500 almıştır.Adamlar " kılıçdaroğlu " belgeler ellerindedir.Kılıç kelimesine dikkat yani kokluyorlar da kanlarında var arşivcilik. Umarım Zoro arc sonu şov yapmaz klasörlerle taşırlar yoksa.
Başladık yineEn büyük belge Zoro'nun Kamazo'dan tek yemesi. Bayılmış yatıyordu. Ahahhahaa
Umuma aksettirdin olayı. Kaçış yokSadece @Mr.Bushido alaydı iyiydi. Söylediğimin aksi çıksa onu ikna eder ifşa etmemesi için sustururdum da sen gavura vurur gibi saldırırsın bana. :S
Ne alakası var. Zoro neyse o olur en fazlaLuffy bu arc Yonkou mu olacak yani?
Evet, gençler. SS'lerimi bekliyorum. Rezil edilmek istiyorum. Rezil edin beni, rica ediyorum.
Yapma bee.
Yapma bee.