Bence adam değil.Tower of God'ı okuyorum da...
Sanji'nin kayıp dedesini falan buldum herhalde. Aynı Sanji gibi giriş yaptı.
Bu konuyu seninle tartışmayacağım bile.
Ölmedimi kan kaybından?
Bence adam değil.Tower of God'ı okuyorum da...
Sanji'nin kayıp dedesini falan buldum herhalde. Aynı Sanji gibi giriş yaptı.
Bu konuyu seninle tartışmayacağım bile.
Yok. Onun burnu falan kanamıyor. Kendisi sadece gerçek bir "ladies man."Bence adam değil.
Ölmedimi kan kaybından?
Sanji deyince direk sapıklıkları aklıma geldi, başka bir sapık daha beklerken meğerse bir kahramanmış :dYok. Onun burnu falan kanamıyor. Kendisi sadece gerçek bir "ladies man."
Parfüm kokusunu takip etmiş de tehlike altındaki bir küçükhanıma ulaşmış. (Damsel in the distress'in çevirisi ne kadar oluyorsa işte.)
"Bir bayanın saçına öyle dokunulmaz!" diyerek uçarak sahneye girdi.
Çok güzeldi ama ya. Bayağı güldüm.
(Başı da bağlıymış bu arada. Ne tesadüf bizim Sanji'ninki de öyleydi.)
Not: Ortada saça falan dokunma yok burada. Spoiler falan vermiyorum yani. Saçına dokunulan bir kızın olduğu bir sahneden falan. Bizimkinin abartması sadece.
İşte öyle gag kısmına takılırsan karakterin gerçek profilini kaçırırsın.Sanji deyince direk sapıklıkları aklıma geldi, başka bir sapık daha beklerken meğerse bir kahramanmış :d
E sanjinin gerçek profili sapık değil mi?İşte öyle gag kısmına takılırsan karakterin gerçek profilini kaçırırsın.
Baskı altındayken yaptı onları.E sanjinin gerçek profili sapık değil mi?
Adam net sapık, seinen olsaydı op, tecavüzcü de olabilirdi.Baskı altındayken yaptı onları.
Sapık zaten. Mink falan dinlemiyor.Adam net sapık, seinen olsaydı op, tecavüzcü de olabilirdi.
@Notanymore 'e göre gerçek profili bu değilmiş.Sapık zaten. Mink falan dinlemiyor.