Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ödüle çok fazla takılıyorsunuz. Rayleigh geleceği gören çok güçlü adamlar var derken kata’yı övmüş oluyor. Sabo’nun ödülü 602m hatırlarsanız.
Tek geleceği gören de Katakuri'dir de demiyor işte kişisel bir övgü bile değil..Queen hakkında bir şey bilmezsen Katakuri'den güçsüz demek daha bi abes ödülle kıyas yapmaktan.

Ben de diyorum ki bunlar konsepte kaçıyor. Mantık tayfa tasarımında pek devreye girmiyor. Yoksa Big Mom'ın yonko olmaması, Kaido ile Teach'in akayını wzmesi gerekirdi.

Sence Beyazsakal oğul seçerken Marco sen iyisin gel mi dedi? Bir aile kurdu ve o aileden bir yonko tayfası çıktı.

Shanks ortam yapmış adam. Beckmann senden ileride yonko sağkolu olur gel yanıma mı demiştir sence yoksa kemik mi böyle sağlam şekilde dizayn edilmiştir. Yasopp'u duymuştu sadece sanırım. Diğerleri bilinmez ama Kaido'nun smile ürettiği, Teach'in boyuna meyve çaldığı yerde Linlin ile Shanks dayanamazdı.

Gerçek hayat mantığı bence seninki.

Aradaki ödğl farkı Zoro ediyor ne yaa xD o nasıl bir birim? Katakuri sağ kol Queen değil. Cevap basit bu kadar.
Niye iki taraflı denklemleri mi eşitliyor hem mom hem Kaidonun as adamları eşit oluyor.

4 imparator hepsinin sağ kolu denk kaptan denk 2. Adamlar denk.

Böyle bir mantık yok.

Kaidonun adamları Bigmom un kemik kadrodan çok güzel güçlü olur. Geri kalanlar bir birini dengeler.

Beyazsakal Marco 'u yanına aldı beraber ilerleyip güçlendiler. Bu adamlar tayfayı kendi seçiyor Şanks denizleri gezip adını duyduğu Yassop' u hayrına almıyor tayfaya.

Niye iki taraflı denklemleri mi eşitliyor hem mom hem Kaidonun as adamları eşit oluyor.

4 imparator hepsinin sağ kolu denk kaptan denk 2. Adamlar denk.

Böyle bir mantık yok.

Kaidonun adamları Bigmom un kemik kadrodan çok güzel güçlü olur. Geri kalanlar bir birini dengeler.
Denklik ayrı az fark ayrı.

@Deku

Arada ki ödül farkını söyledim sadece bu ne ya hemen karşıdaki insanı aptal gösterme çabaları falan.Killer>Jack o zaman ne de olsa sağ kol böyle mantık mı var? lol Bayaa komiksin

Gözlem hakisi konusunda bence Katakuri'den sonra iyi kullanan 1 kılıç ustası ve 1 nişancı daha görürüz.Nişancı Yasopp olur büyük ihtimal.
Komutanlar kıyaslanacaksa benzer özellikleri olanlar kıyaslanmalı.Diğer türlü kimin üstün olacağı belli olmaz.
Havada Sanji<King<Marco Dayanıklıkta Sanji<Franky<Jinbe<Cracker<Jack<Jozu<Queen<Roo
Kılıç ustaları arasında Zoro<Smoothie<Vista<King<Shiryu Hızda Sanji<...........<Roo
Nişancılıkta Usopp<........<Yasopp Verdiği Hasar bakımından Sanji<...<Zoro<.......<Katakuri<...
Rastgele ve tahmini örnek vermek istedim.
Ben Oda'dan hiç o bundan üstündür dediğini duymadım.Bunla savaşabilecek güçte ya da en hızlı vb. söylemler genellikle

Tek geleceği gören de Katakuri'dir de demiyor işte kişisel bir övgü bile değil..Queen hakkında bir şey bilmezsen Katakuri'den güçsüz demek daha bi abes ödülle kıyas yapmaktan.
Rayleigh genel bir övgü yapıyor ama bu genelin içinde kata’da var. Kata onaylı tayfada en güçlü kişi şimdi queen kata’dan güçlü olursa büyük bir dengesizlik ortaya çıkıyor. Bu demektir kaido’nun kata’dan güçlü 2 adamı var demektir. Gerçekten Oda’nın böyle bir dengesizliği kuracağını düşünüyor musun ortada 602m lik sabo varken hemde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık