Harika bir çift ya o ikisi.Ya da eski türk filmi gibi. Turşu kavgası. Kavga çıkıyor. Kaido alıyor üç çocuğunu, Linlin alıyor 3 çocuğunu. Mutlu son
Bir Sai ve Baby 5, bir Kaido ve Linlin.
Gerisi hava civa.
Harika bir çift ya o ikisi.Ya da eski türk filmi gibi. Turşu kavgası. Kavga çıkıyor. Kaido alıyor üç çocuğunu, Linlin alıyor 3 çocuğunu. Mutlu son
simitli sahne efsane
Nereye takıldın?Az önce ben ne okudum
@Notanymore Koş Law'a yancı demişler.simitli sahne efsane
Traocum.
http://www.korsanfan.com/konu/one-piece-testi-2.7617/#post-1146606
6. soru sence de çok iyi olmamış mı
Diyen admin. Bir şey yapamıyoruz.@Notanymore Koş Law'a yancı demişler.
Chopper doktor değil espirisi ve law yanci dışı gırgır. Onlar doğrular.Diyen admin. Bir şey yapamıyoruz.
Diğer bütün sorular gırgırına hazırlandığından ciddiye alma kardeş.
Yep. Bu Japonlar hep böyle. Beni de exchange'e göndermediler. Hepsinin köküne kibrit suyu.Japon yetiştirme tarzı. Kadınlar 2. planda
Bağnazın önde gideni demek de biraz ağır olmadı mı? Adamın serisinden o kadar da karakter analizi yapamayız gibi.Yahu sorun Oda'da. Adam bağnazın önde gideni. Konuşturmayın beni. Bunu burada en son konuştuğumda biri beni çok fena bir soruyla başbaşa bırakıp gitmişti.
Dönmeyeyim o zamana.
Değişik bir bakış açısı. Olabilir.Onun biraz güçle ilgisi var. Smoothie ile dövüşse sırf kadın diye kendisini geri tutmaz. güçsüz olan erkeklere karşısında da kendisini tutuyor. Kılıcının keskin olmayan tarafı ile dövüşüyor.
Diyen admin. Bir şey yapamıyoruz.
Diğer bütün sorular gırgırına hazırlandığından ciddiye alma kardeş.
Cidden. İntikamını aldırdı. Şimdi ne aldıracak acaba. :/ Önüne yemek koyarlar ''ekmek'' sevmem der. Hayırsız adam.Chopper doktor değil espirisi ve law yanci dışı gırgır. Onlar doğrular.
Yetti. Gitmedi Punk Hazarddan beri. Bırakmıyor yakamızı.
Işini halletiriyor nolacak. Kendi de biliyor Bepolarla yonkolari bırak Luffynin 2 yıl önce aldığı Shichileri alamaz, böyle yanci oldu işteCidden. İntikamını aldırdı. Şimdi ne aldıracak acaba. :/