Peki sence neden tayfa üyeleriyle beraber kapaklarda çizmiyor Oda?Yaşıyor. Adım gibi eminim.
Peki sence neden tayfa üyeleriyle beraber kapaklarda çizmiyor Oda?Yaşıyor. Adım gibi eminim.
Ace seçilmiş kişi değil ve olabilitesi yok. Her D olan seçilmiş kişi olmaz. Olsa Roger olurdu.Yok artık. Bu olmaz işte. Ace'ta olurdu olsaydı çooktan.
Luffy için bahsettim. Ace'tan ötürü çektiği acılardan ortaya çıkardı zaten. Hele ki ilk yaşadığı şok yok mu bitkisel hayatta Luffy'di resmen.Ace seçilmiş kişi değil ve olabilitesi yok. Her D olan seçilmiş kişi olmaz. Olsa Roger olurdu.
Arcta yer alınca çizer.Peki sence neden tayfa üyeleriyle beraber kapaklarda çizmiyor Oda?
Biraz abartı olacak ama olsun orda ağlamasıyla Kral Hakiyle tüm dünyayı bayiltmasını beklemistim.Luffy için bahsettim. Ace'tan ötürü çektiği acılardan ortaya çıkardı zaten. Hele ki ilk yaşadığı şok yok mu bitkisel hayatta Luffy'di resmen.
Totta Land yetmedi mi?Arcta yer alınca çizer.
Law'da bayılsın Luffy ölsün o zaman.Biraz abartı olacak ama olsun orda ağlamasıyla Kral Hakiyle tüm dünyayı bayiltmasını beklemistim.
Ya normal insanları kastettim. Law'ın iradesi saglamdır. Bosuna D olmamıştır herhalde.Law'da bayılsın Luffy ölsün o zaman.
Ha tamam evet olabilirdi. Kaido'dan tek yedikten sonra kullandığı gibi bilinçsizce daha güçlü kralların hakisi görebilirdik.Ya normal insanları kastettim. Law'ın iradesi saglamdır. Bosuna D olmamıştır herhalde.