"Sana göre" değil.Bak yine diyorum "Komutanlar aşırı güçlü olmak zorunda değil". Kimse aşırı güçlü olmak zorunda değil,doğru zamanda doğru hamleyi yapmaları gerek devrimcilerin. Kaldı ki senin o " Fos" dediğin elemanların güçleri bir örgütteki en önemli güçler.
Keşke okuduğunu anlayıp cevaplasaydın Ben taktik önemsiz demedim, sadece taktik bireysel dövüş kazandırmaz dedim.Tabi canım tabi. Sakazuki'nin gidip de Squard'ı manipüle edip WB'ye ölümcül bir hasar vermesini sağlaması savaşın kazanılmasında etkisiz bir şeydi aynen.
Doflamingo'nun Kuş Kafesi kullanıp millete giderek ufalan bir alanda resmen PUBG oynatması,milletin başına ödül koyup iç savaş çıkarması Dressrosa Arc'ında hiçbir olayın seyrini değiştirmedi de di' mi?
Hatta Teach'in gereken zamanda gereken yerde gereken hamleleri yapıp şu an serideki en büyük unvanlardan birine sahip olmasının da taktik ve strateji ile alakası yok. Baya haklısın ya
Kim amiral karşısında durmuş ? Amirallerin Marijois'ta olduğu için tam kapasite dövüşmeyişi yanlış fikirlere kapılmanıza sebep olmuş.Bu komutanlar zayıf olsa amiraller karşısında duramazlar. Sence Oven seviyesinde olsalardı amirallerin karşısına çılabilirler miydi? Bence en aşağı Cracker/Jack veya Law seviyesindedirler. Bu da yeterli bir seviye.
Ayrıca savaşları Kutsal Ejderlerle. Denizcilerle düşman değiller. Devrimcilerin yapmaları gereken tek şey ülkeleri yanlarına çekmek. Denizcilerin aileleri de o ülkelerde yaşıyorlar. Dolayısıyla ülke liderleri devrimcilerden yana olursa denizciler de olur ve devrim yapılır.
Koyu ile belirttiğim kısım kağıt üzerinde doğru olur ancak. Bir savaş söz konusu olsa bak bakalım Devrimciler kutsal ejderlerle mi savaşıyor yoksa amirallerle mi ? Gerçekçi olalım. Herifler taksi çağırır gibi amiral çağırıyor. Kutsalların g.tü sıkışınca amiralleri sürer ortaya. Devrimciler o anda "bizim savaşımız ve ideolojimiz kutsallarla; siz karışmayın denizciler" mi diyecek ? Öyle derlerse alacakları cevap belli.
- Ne diyo lan bu değişik ? Zıbammm!
Öteki tarafta ideolojisini anlatır artık
Karasakal'ın arasına sızdığı düşüncesi mi ?Kuzanın denizci ajanı olduğunu düşünüyorum