Bu Shanks'in tam adı açıklandı mı? Tam adı açıklanmayan kaç kişi kaldı?
Shanks
Ryuma
?
Shanks
Ryuma
?
NamiBu Shanks'in tam adı açıklandı mı? Tam adı açıklanmayan kaç kişi kaldı?
Shanks
Ryuma
?
En büyük lokmanın Luffy'ye kalması sorun değil. Adam korsanlar kralı olacak, tabiki en büyük lokma onun.Kimi alıntıladıysam ona dedim işte. Kyros da yetersiz kaldı şerefli bir insan olması Doffy’i indirmeye yetmezdi. Karısının intikamını aldı yazar herkese bir pay biçiyor en büyük lokma Luffy’de kalıyor.
Nami ve Brook bizim tayfadan. Tayfa dışından da çok fazla karakter var ama mühim tipler değiller.Bu Shanks'in tam adı açıklandı mı? Tam adı açıklanmayan kaç kişi kaldı?
Shanks
Ryuma
?
Franky'nin adı Cutty Flamy değil mi?Nami
Franky
Brook
Bunlar onlardan daha önemli
Kaidou da var.
Öyleydi de mi unutmuşum. Usopp var Yasopp'la beraber açıklanır artık o da.Franky'nin adı Cutty Flamy değil mi
Etevt Usopp da var daha. Ama en çok Nami merak uyandırıyor bende. Kesin Kutsal Ejder soyundan çıkacak bu kız.Öyleydi de mi unutmuşum. Usopp var Yasopp'la beraber açıklanır artık o da.
Önceki amirallerden birinin kızı falan da olabilir belki.Etevt Usopp da var daha. Ama en çok Nami merak uyandırıyor bende. Kesin Kutsal Ejder soyundan çıkacak bu kız.
Bak yine diyorum "Komutanlar aşırı güçlü olmak zorunda değil". Kimse aşırı güçlü olmak zorunda değil,doğru zamanda doğru hamleyi yapmaları gerek devrimcilerin. Kaldı ki senin o " Fos" dediğin elemanların güçleri bir örgütteki en önemli güçler.Bana güçten bahset. Gerisi tırı vırı.
Karasu iletişim, gözlem ve strateji için işe yarıyor olabilir. Peki olası bire bir savaşta kargalarla ne yapıp kimi indirecek ? Fos.
Lindberg. Buz fırlatıyor. Kizaru bir tane vursa yarısı boşa gider. Fos.
Belo Betty. Gaz veriyor. Savaşmak için cesareti olmayan adam gaz aldığında Jack olup çıkacak ? O eziklerin bir kral hakilik işi var. Bu da fos.
Aralarında dövüş anlamında en çok işe yarayacak adam Morley. Ee kusura bakma da +20 yıldır Dünyayı değiştirmek isteyen adam bunu sadece Morley'le mi yapacak ? Şu an Dragon ve Sabo var. Gerisi tırt. Koskoca devrim ordusu bu olmamalı. Şu an için hayal kırıklığı.
Tabi canım tabi. Sakazuki'nin gidip de Squard'ı manipüle edip WB'ye ölümcül bir hasar vermesini sağlaması savaşın kazanılmasında etkisiz bir şeydi aynen.Taktik maktik güzel şeyler de kimse Wb'den acayip taktikçi diye tırsmadı. X devrim komutanı, X amiralin karşısına çıktı mı taktik kurtaracak mı bu adamları ? Bu seride hiçbir zaman taktiksel güç bireysel dövüş kazanmadı. Güçlü olan kazandı. Söz konusu devrim ordusu olunca bu durum değişecek değil ya. Taktiksel ve işlevsel anlamda en iyi ordu devrim ordusu olabilir belki ama bireysel güç konusunda devrim tırt şu an. Dediğim adamlar devrim ordusunda çıkmazsa da tırt olmaya devam edecek
Bir sürü Süpernova var şu an Wano'da. En büyük etken bu olacak. BM'nin sadece Queen'i indirmesi bile bizimkilerin tarafına çok büyük avantaj sağlar. Jack,King ve Kaido üçlüsüne karşı naz yapsalar da bizimkilere katılacakları kesin olan 3 Samuray,Zoro,Luffy,Kid,Law gibi 4 Süpernova,Minkler ve Ninjalar olacak. Bana gayet adil bir eşleşme gibi geliyor. Asıl dengeyi bozacak taraf Kyoshiro.Kaido yenilecekse Oda öyle bir karakteri Luffy veya diğer sümüklülere bırakmadan önce BM ile hırpalatır. En fazla Kaido geri çekilmek zorunda kalır , gözü tekrar Wano yerine Luffy'ye diker. Benim aklımdaki senaryo böyle şuan.