Hayır bu oluyor.Zoro'nun limiti de bu mu oluyor?
Tartışmak için falan yazdığım yok. Sadece çok güzel orta geldi ben de kendimi tutamadım.
Hayır bu oluyor.Zoro'nun limiti de bu mu oluyor?
Senin eleman zaten köse la, bekleme ondan bi beyazbıyıklıkAğlaaa.yok öyle bir şey.
Üç seviyeli kılıç ne lenZoro en güçlü tekniklerinden birini kullanarak 3 seviyeli kılıç ile kesiyor. Mihawk'ın da elinde en iyi seriden kılıç var.
Bu Mihawk ve Zoro'nun cakıyla dağ kesmesine benzetilebilir anca. Onu da zaten yapamazlar.
Keşke Tayyare Bıyıka korsan kaptan gözüyle baksalar senin gibiHashirama devlet lideri, WB korsan kaptan
Komik ama kılıçların saldırı gücüne etkisi inkar edilemez bir gerçek.Üç seviyeli kılıç ne len
Sence seri sonunda Zoro ile Luffy arasındaki fark ne olur? Luffy iki Zoro birden pataklar mı?Komik ama kılıçların saldırı gücüne etkisi inkar edilemez bir gerçek.
Sen gittikten sonra meydanı boş bulduktan sonra şeye başladı bu.Özet geçecek olursam :Üç seviyeli kılıç ne len
Bilmem hacı ben bu tarz kıyaslamalara girmenin boş olduğunu düşünüyorum artık. Seri sonu ne olacağını kimse bilemez. Ne gibi güçleri olacak ne kadar güçlü olacaklar. Ama bence Luffy ve Teach bir üst ligte olacaklar. Belki de farklı bir düşman daha olur böyle bir üst ligte daha olacak...Sence seri sonunda Zoro ile Luffy arasındaki fark ne olur? Luffy iki Zoro birden pataklar mı?