Fandaşım ne diyorsa oRüzgar-hava vs ile alakasız diyor bu @Densetsu no Samurai , başka bi dalgaymış.
Göl, balık falan hoşta çok şey kaçırıyorsunGeldi gene başımın belası. Reddi gölde balık mı bitti yoksa hayırdır? :/
Fandaşım ne diyorsa oRüzgar-hava vs ile alakasız diyor bu @Densetsu no Samurai , başka bi dalgaymış.
Göl, balık falan hoşta çok şey kaçırıyorsunGeldi gene başımın belası. Reddi gölde balık mı bitti yoksa hayırdır? :/
50 bayıltmasın 25 bayıltsın o önemli değil. Savaşın anlamı ve içeriği bakımından boktan olur. Burda 20 yıllık bir hesaplaşma olacak biri geliyor haki basıyor zart 20 bin kişi, öteki geliyor haki basıyor zart 30 bin kişi. Olmaz. Nefret ve öfke olmalı o savaşta. O yüzden ayrı yerlerde geçmeli diyorum.Benim ne zaman sakin olmadığımı gördün?
Haydi Kaido neyse de Kidi bilemiyorum. Hakisi var ama 50000 bayıltır mı emin değilim. Luffynin hakisi de gelişmiştir zaten fazlasını bayıltır şu an.
Yanlış yerde kullanmışsam demek!Cümlenin sonuna ünlem koyduğunda?
Slaş da koklarsın sen yakındaFandaşım ne diyorsa o
Göl, balık falan hoşta çok şey kaçırıyorsun
Zaten göstereceği temelde üst düzey elemanlar gerisi çok da önemli değil.50 bayıltmasın 25 bayıltsın o önemli değil. Savaşın anlamı ve içeriği bakımından boktan olur. Burda 20 yıllık bir hesaplaşma olacak biri geliyor haki basıyor zart 20 bin kişi, öteki geliyor haki basıyor zart 30 bin kişi. Olmaz. Nefret ve öfke olmalı o savaşta. O yüzden ayrı yerlerde geçmeli diyorum.
Aynen öyle. Kalabalığın dövüşler önemli değil. Toplasan 5 tane dövüş çıkmaz önemli olan. Onları göstersin yeter.Zaten göstereceği temelde üst düzey elemanlar gerisi çok da önemli değil.
Ünlemlere fazla anlam yüklemişsem demek!Yanlış yerde kullanmışsam demek!
Yani attığı slashin etrafını bu haki kullanım şekli ile mi kapladı diyorsun yoksa kılıca bu şekilde haki basıp onu mu yolladı diyorsun.Evet çünkü haki basılan dövüş materyalleri farklı. Kılıçtan kesici saldırılar çıkar. Dolayısıyla kesici bir enerji parçasını hakiyle kaplarsan yine keser. Yumruk etkisi yaratmaz. Yumruk etkisi de kılıç etkisi yaratmaz.
Kizaru'nun ışın kılıcından bahsediyor.
Kizaru ve Saka gelsin de ülkeyi verirler ateşe.Bence bizimkiler wanoyu kurtarmakla uğraşmasınlar , ateşe versinler bütün ülkeyi.Yeter , sürekli ülke kurtamalarından bıktım ! Buster call da olurdu ama bizimkilerin öyle bir yetkisi yok
Boşuna benim armamentim seninkinden gelişmiş deyip durmuyordu Luffy'e.Katakuri ve Dof doğrudan bağlantıları olmamalarına rağmen uyanıştaki yeteneklerine haki ekliyordular. Hadi Doflamingo'nun telleri çok ince ve görünmez bağlantıyı biz görmüyoruz diyelim. Ama Katakuri doğrudan havada oluşan portallaradaki tekniklere ekliyordu haki.
Kılıca basılan hakiyi iletti. Ayrı olarak slashın etrafını haki kaplamadı. Zaten ayrı olarak slashın etrafını haki kaplasa biraz önce sana söylediğim rüzgar olayıyla aynı mantıksızlık olur. Daha kılıcından çıkmamış olan slashın etrafını nasıl haki kaplayacak ? Slash havadayken slasha dua okuyarak mı Olmaz.Yani attığı slashin etrafını bu haki kullanım şekli ile mi kapladı diyorsun yoksa kılıca bu şekilde haki basıp onu mu yolladı diyorsun.
Ama yazık yahu bunlara da. Yedikleri içtikleri bile zehirli.Bence bizimkiler wanoyu kurtarmakla uğraşmasınlar , ateşe versinler bütün ülkeyi.Yeter , sürekli ülke kurtamalarından bıktım ! Buster call da olurdu ama bizimkilerin öyle bir yetkisi yok