Neyden bayılmış
Benim daha iyi bir mazeretim var başına güneş geçmiş
Senin asıl malzemen Rayde. Nasıl da eğitmiş ama bizim oğlanı
Neyden bayılmış
Benim daha iyi bir mazeretim var başına güneş geçmiş
Ray işte Garp'ın bir alt modeli en azından sopayla dövüyordu çocuğu eğitim diye, diğeri direk ormana atmıştı xD
Senin asıl malzemen Rayde. Nasıl da eğitmiş ama bizim oğlanı
Mihawk öğretmiş midir sence?Ray işte Garp'ın bir alt modeli en azından sopayla dövüyordu çocuğu eğitim diye diğeri direk ormana atmış xD
@Roronoa Zoro Eskisi kadar sarmıyor iki yılın ardından hep fos
Zoro'nun yediği teki kaçırmadım ama
Allah kahretmesin o teki.Ray işte Garp'ın bir alt modeli en azından sopayla dövüyordu çocuğu eğitim diye, diğeri direk ormana atmıştı xD
@Roronoa Zoro Eskisi kadar sarmıyor iki yılın ardından hep fos
Zoro'nun yediği teki kaçırmadım ama
Olum Zoro'ya verdiği eğitimi görmedin mi ? nasıl sıkıyor kendini adamın içindeki orağı çıkartamadılar haa 10 saniye sonra düştü bayıldı ama olsun, her tekniğin bir dezavantajı olacak tabi. Yoksa fazla op olurdu ZoroMihawk öğretmiş midir sence?
Yemek yemediğinden olmuş herhalde manganın hiçbir yerinde göremedim öyle bir belirti ama gözlerinden okunuyorduAllah kahretmesin o teki.
Hahaha. Orjinal çeviride, tam bayılmadan önce midesi gurulduyor.Olum Zoro'ya verdiği eğitimi görmedin mi ? nasıl sıkıyor kendini adamın içindeki orağı çıkartamadılar haa 10 saniye sonra düştü bayıldı ama olsun, her tekniğin bir dezavantajı olacak tabi. Yoksa fazla op olurdu Zoro
Yemek yemediğinden olmuş herhalde manganın hiçbir yerinde göremedim öyle bir belirti ama gözlerinden okunuyordu
Her midesi guruldadığında bayılacaksa işimiz varHahaha. Orjinal çeviride, tam bayılmadan önce midesi gurulduyor.
İşte yaralandı falan ya. Ondan. Bu açlık meselesini gereksiz yere önemsemeye başladı Oda. Bu bölüm Luffy de bahsediyor yine. :/Her midesi guruldadığında bayılacaksa işimiz var
Luffy Rayleigh sayesinde bayılmoyor bak sadece mumyaya dönüşüyor. Rayleigh eğitim> Mihawk eğitim.Her midesi guruldadığında bayılacaksa işimiz var
İşte yaralandı falan ya. Ondan. Bu açlık meselesini gereksiz yere önemsemeye başladı Oda. Bu bölüm Luffy de bahsediyor yine. :/
Ben şu bölümleri bir iki kere daha okuyayım bu ne arkadaş bu kadar saçma bir bahane yoktur herhalde, kafa mı bulunuyoz la benleLuffy Rayleigh sayesinde bayılmoyor bak sadece mumyaya dönüşüyor. Rayleigh eğitim> Mihawk eğitim.