Şunun dayanıklılığını dofla kıyaslıyorlar4 bölüm sonra öleceği için bayıldı.Ölümcül hastalığı var.Şu antrenman yüzünden beyne fazla kan gitmiş.
Şunun dayanıklılığını dofla kıyaslıyorlar4 bölüm sonra öleceği için bayıldı.Ölümcül hastalığı var.Şu antrenman yüzünden beyne fazla kan gitmiş.
Serinin başından beri ağzında kılıç , 3 kılıç stili ayağına kılıcı yemeye çalışıyor , dişini kılıcın kabzasına geçiremeyen zoro crackerin ekstra sert krakerlerine diş geçirmeye çalışırken diş kırar.Allah korusun tabii.Cracker'in püskevitlerini yiyemez Zoro. Şekerden bayılır sonra...
Cracker çay içer püskevitler dövüşür.Cracker'in püskevitlerini yiyemez Zoro. Şekerden bayılır sonra...
Ne olacak gizli şekeri mi çıkacak Wano sonu :S
Bu da amiral.
Bunlar da Amiral.
Üste ki ise evet olabilir.
2 yıl boyunca Mihawk'ın şarabından alerji kapmış heralde. Kırmızıyı görünce bayıldı zavallı
Bir Zorocu atasözü der ki ''Zoro daha gerçek gücünü göstermedi'' teklenince ise diğer bir atasözü ise ''Senaryo'' der.
Bir fıkra vardır bilir misiniz? Bak hem sandalcı Zoro'ya da böyle bir fıkra yakışır...
Espriyi anlamadım ya ben.2 yıl boyunca Mihawk'ın şarabından alerji kapmış heralde. Kırmızıyı görünce bayıldı zavallı
Bir Zorocu atasözü der ki ''Zoro daha gerçek gücünü göstermedi'' teklenince ise diğer bir atasözü ise ''Senaryo'' der.
Bir fıkra vardır bilir misiniz? Bak hem sandalcı Zoro'ya da böyle bir fıkra yakışır...
Zoro'ya devam Dof konusunu açma şimdi beni görünce. :/Şunun dayanıklılığını dofla kıyaslıyorlar
Bu Zoro da Wano da kayik turu atiyordu ya oradan. Onun için de her şey derler ama sadece derler...Espriyi anlamadım ya ben.
Yani anladım da Zoro ile alakasını anlamadım.
Ve ne saçma bir fıkraymış ya o? Milletin fantezi ya bak.
Üzerinden kaç gün geçti haberin var mı? Luffy günlerdir hapis.Cevap bile vermeyeceğim bu mesaja.Luffy ile birlikte aç köye yemek dağıtırlarken yemek yemedi mi bu zoro ? Saçmalamayın bu kadar.
Büyük ihtimal iç organlarına geldiği içindir zehir falanda çıkabilir ,açlık olduğunu sanmıyorumZoro'ya devam Dof konusunu açma şimdi beni görünce. :/
Ne olduğunu anlasak dayanıklılık yorumu yapacağız ama enerji mi kan kaybı mı açıklama da yapmıyor yazar.