Ben liderlik yapıyor demedim zaten Zou'da nerede Zoro liderlik yaptı aksine Law'ın peşinden gitti, onu izledi dedim.Bu liderlik mi yapmak oluyor? O zaman bizim tayfanın kaptanı nmai. :7
Ben liderlik yapıyor demedim zaten Zou'da nerede Zoro liderlik yaptı aksine Law'ın peşinden gitti, onu izledi dedim.Bu liderlik mi yapmak oluyor? O zaman bizim tayfanın kaptanı nmai. :7
Aiden'i hiç kaale alma ya görmezden geliyorum artık ben onu. Kendi çapında Law'a laf sokacağım diye çırpınıyor.İyi de Law sıradan bir tayfa kaptanı değil ki, kaptanlarının müttefik olduğu tayfanın kaptanı.
Mesela Law'un olmadığı zamanlarda da Luffy'yi takip eder Bepogil. (Tabi Oda bunlara sahne çizmeye tenezzül ederse)
Kaptanım, liderim demek olayı değil bu.Kid olmasa Killer Apooya liderim der mi? Bepolar kaptanım derse o onların vasıfsızlığı
Yeşillerle muhatap değilim zaten. Ki bunu bile aklımda tutması zor, bir de üstüne özel isimle uğraşamam ben, unuturum.Aiden'i hiç kaale alma ya görmezden geliyorum artık ben onu. Kendi çapında Law'a laf sokacağım diye çırpınıyor.
Tam tersi oldu sen yanlış hatırlıyorsun.Ben liderlik yapıyor demedim zaten Zou'da nerede Zoro liderlik yaptı aksine Law'ın peşinden gitti, onu izledi dedim.
Tamam diyorum ki Killer olur da Apoo ya da Hawkinsi kaptanı beller mi eğer Kid hapiste olmuş olsa sadece?Kaptanım, liderim demek olayı değil bu.
İki tayfanın kaptanı müttefik olmuş. Bir plana girişmiş. Artık iki tayfa bir tayfa olmuş durumda ve bu bir tayfanın iki kaptanı var.
Hasırşapkaların öncelikli lideri Luffy, kalp korsanlarının öncelikli lideri Law.
Ama öncelikli liderin yokluğunda her iki tayfa da ikincil kaptanına bağlı.
Yahu Zoro minkler geldiğinde onların sözüne inanacağıma, Law ile gitmeyi tercih ederim dedi.Tam tersi oldu sen yanlış hatırlıyorsun.
Law'un olduğu ekibe. Zou'ya bak bakalım kim kime liderlik ediyor ?Zou'da hangi ekibe liderlik etti anımsayamadım.
He tabi Wano'ya deniz altıyla giderlerken de Zoro liderlik yapmıştır dimi. Law'da he he tamam demiştir.Law'un olduğu ekibe. Zou'ya bak bakalım kim kime liderlik ediyor ?
Kim kaptanını satan adamlara destek olur?Tamam diyorum ki Killer olur da Apoo ya da Hawkinsi kaptanı beller mi eğer Kid hapiste olmuş olsa sadece?