Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ben düşünüyorum. Roger ve Genç WB ile şu anki imparatorlar arasında biraz fark olduğunu düşünüyorum. Bir de yenilmez dediysek bu adamlar ölümsüz demiyoruz. KK olmuş Roger ile genç WB dövüşse Roger kazanır ama bayağı zarar da görür yani.
İkimizde biraz fark olduğunu düşünüyorsak tartışmaya gerek yok o zaman. :D Bunu sana demiyorum ama yanlış anlaşılıyorum galiba. Sadece Roger ve diğer imparatorlar arasında büyük farklar yok dedim :D

Tam olarak anlamadım. Roger zamanında yonkou diye bir şey var mı belirsiz. Tamam genç WB Roger ile denkti ama o zamanlar yonkou olarak mı anılıyordu?
Şöyle ki şu anki Kaido ile o zamanki Roger arasında çok büyük fark yoktur dedim. Roger illa ki üstündür. Sadece dövüş olsa bu tek taraflı gitmez, demek istedim.

Valla ben düşünüyorum. Roger ve Genç WB ile şu anki imparatorlar arasında biraz fark olduğunu düşünüyorum. Bir de yenilmez dediysek bu adamlar ölümsüz demiyoruz. KK olmuş Roger ile genç WB dövüşse Roger kazanır ama bayağı zarar da görür yani.

Ay ay. Ben de başından beri diyorum ki biri kaptan, diğeri sağ kol. Reyli de güçlü ama eşit/yakınlık durumu yok. Ula madem yanında kendi kadar güçlü Rey varmış, alsalarmış Big Mom'ı o zaman? :D Yani sen ısrarla Rey, Roger'a çok yakına getiriyorsun olayı. Abi bi zahmet Korsan Kral'ın sağ kolu farklı olsun ya. Ama tutup da KK oldu, çünkü Rey ona çok yakındı falan demek ne bileyim...:)

La adam Big Mom'dan kaçarken KK değildi, o yolculukta idi.:) Öyle bir anlatıyorsun ki Roger, KK olup Big Mom'dan kaçmış :D Ben, Roger > Wb dediğimde sen ne anlıyorsun, onu merak ettim şimdi. Dediğim gibi Roger'a yakın olarak WB ve düşük ihtimal Garp'ı koyarım. Rey falan işin hikayesinde yani.:)
Shiki'yi Roger'a eşitleyebilir miyiz peki? Bu arada Ray için tayfa kurup korsanlar kralı olur diyenler var.:respect: Hatta gençken Kk seviyesiymiş.:good: Şuan da Amiral seviyesiymiş.

Son düzenleme:
Ay ay. Ben de başından beri diyorum ki biri kaptan, diğeri sağ kol. Reyli de güçlü ama eşit/yakınlık durumu yok. Ula madem yanında kendi kadar güçlü Rey varmış, alsalarmış Big Mom'ı o zaman? :D Yani sen ısrarla Rey, Roger'a çok yakına getiriyorsun olayı. Abi bi zahmet Korsan Kral'ın sağ kolu farklı olsun ya. Ama tutup da KK oldu, çünkü Rey ona çok yakındı falan demek ne bileyim...:)

La adam Big Mom'dan kaçarken KK değildi, o yolculukta idi.:) Öyle bir anlatıyorsun ki Roger, KK olup Big Mom'dan kaçmış :D Ben, Roger > Wb dediğimde sen ne anlıyorsun, onu merak ettim şimdi. Dediğim gibi Roger'a yakın olarak WB ve düşük ihtimal Garp'ı koyarım. Rey falan işin hikayesinde yani.:)
Yalnız Roger senin dediğin gibi ise de Big Mom'ı alırlardı. Kendi Big Mom'ı dövüp tayfası da adamları alırdı. Yani doğru mantık değil kanka :D KK oldu çünkü Ray ona yakındı tek neden bu demedim, nedenlerden biri olabilir dedim. Yani diğerlerinden sıyrılmış sonuçta bir farkı olması lazım tayfasının devamında Gaban ve Oden falan da varmış düşün yani:D

Efsane olarak anılan adamlar belli. Efsane olarak anılan adamlar fark yemez. Bir de iş unvana gelince Roger tayfası ile oturduğu koltuğun unvanını alıyor ama Ray'in öyle bir koltuğa oturmamasına rağmen ona da Kral eklemişler belli ki öyle fark yememiş. Aslında burada Roger'ın bireysel gücünden çok ondan başka adamların yerin dibine sokulması muhabbeti dönüyor :D

Bence mesajları düzgün okuyalım. Kimse bireysel güç gerektirmiyor demedi. Ana unsur tayfa deniliyor. Tayfa yeterli niteliklere sahip olmadığı sürece bireysel güç anlamsız oluyor.
Seriyi okuyun lütfeeeen. :) Bireysel güç küçümsendi. Kk sağ kolunun yanından gelmiş adam yonko amiral dinlemeyeceğim diyip Fujiye saldırıyor. Jinbe, Kk tayfasındaki bir adam yonko bozuntusundan korkmaz diyor. Big Mom'ın tayfası yok mu? Ya da diğer yonkoların? ;)

Tayfa gerektiriyor diyenlerin alayını senden daha biliyorum merak etme. Amaç tayfayı yüceltip Luffy'yi küçültmek. Bunu savunanları da görüyoruz zaten. :/ Zorocuklarına laf gelmemesi için her şeyi söylerler.

Luffy ne kadar güçlüyse Zoro ve Sanji de o kadar güçlüdür. Diğerleri de öyle.Zoro, Sanji ve diğerleri ne kadar güçlüyse Luffy de o kadar güçlüdür. Law ve Doflamingo gibi zirveye oynamaktan uzak karakterler hariç hepsinin tayfası kaptanıyla orantılı çıkacaktır. Novalar arasında en çok dikkat çeken ikili kim? Ve novalar arasında kimlerin sağkolu da nova? ;)

İkimizde biraz fark olduğunu düşünüyorsak tartışmaya gerek yok o zaman. :D Bunu sana demiyorum ama yanlış anlaşılıyorum galiba. Sadece Roger ve diğer imparatorlar arasında büyük farklar yok dedim :D

Şöyle ki şu anki Kaido ile o zamanki Roger arasında çok büyük fark yoktur dedim. Roger illa ki üstündür. Sadece dövüş olsa bu tek taraflı gitmez, demek istedim.
Anladım. Bende benzer düşünüyorum. Şu an ki Kaido'yu rahat rahat alabilecek bir karakter yok ve olmaz da zaten.

Kanka yapma bunu lütfen :D Ortak lafına gelmedim yahu, orada ki önemli detay Kara Kral :D Bir de Kaido'nun, Dof'a dediği şey ile Roger ve Ray'in dediği aynı şey değil ki. Roger ve Ray,tayfayı beraber kurdular sayılır o arada ki bağ ile alakalı tamam ama devamında o adamlar da hayvan gibi güçlü arada fark olamaz, yani başından beri ben bunu anlatıyorum :D Ama sen, KK bu adam fark atmıştır diyorsun sorun bu :D Bir de bak kendin diyorsun, Sonradan gelmiş ve arasından sıyrılmış. Peki nasıl? Yanında Kendi gibi güçlü Ray var sence de mantıklı değil mi? Mesela Şuan Marco efsane mi? Ya da Shiki'nin böyle sağlam bir adamı var mı? İşte öyle bir kendi gibi canavar sağ kolu olması da bence KK olmasında ayrıca bir etken :D

Tamam kanka dövüşmemesin de sıkıntı yok bende onu anlatıyorum zaten. Yani KK unvanı bireysel olarak tanrı yapmıyor seni. Yeri geldiğinde kaçıyorsun ve tayfan da Rayleigh gibi adam oluyor hatta başka güçlü adamlarda. Tabi ki de bireysel gücü var kimse bireysel olarak o kadar güçlü değil demiyor ama Wb, Garp, Sengoku, Shiki, Ray gibi efsane olmuş adamlara ile arasında fark olamaz :D
Tartışmanıza girdiğim için özür dilerim ama Rogar'a yenilen Shiki Garp ve Sengoku'ya "Siz onu yenemezsiniz ezikler " diyor. Bence Wb hariç diğerleri ile aralarında fark var . Garp'ta yakın olabilir. Ama diğer kişilerin yakın olduğunu sanmıyorum. Ray ise Wb'den 1 tık güçsüzdür bence.

Tartışmanıza girdiğim için özür dilerim ama Rogar'a yenilen Shiki Garp ve Sengoku'ya "Siz onu yenemezsiniz ezikler " diyor. Bence Wb hariç diğerleri ile aralarında fark var . Garp'ta yakın olabilir. Ama diğer kişilerin yakın olduğunu sanmıyorum. Ray ise Wb'den 1 tık güçsüzdür bence.
Estağfurullah canım sorun yok :D

Yani Shiki sonuçta Roger'a yenilmiş ve o sırada kabullenmek istemiyor. Ama Garp bizzat kendi gayet kapışabilmiş Roger ile. Ama Shiki'nin lafına bakarsak Sengoku Ve Garp ezik oluyor. Bence uyuşmuyor denilenle yapılan şeyler.

Bir şey merak ediyorum. Deniz taşı çivileriyle vurulmuşken gücünü kullanamaz. Hawkins ve adamlarının olduğu bir ortamdan rahat bir şekilde nasıl kaçabiliyor??

Çivilerin üstüne birde Hawkins hasır kılıç saldırısı uyguluyor. Tabi sonrasında ne oluyor bilmiyoruz.
Ardından Law'ı tek başına görüyoruz. Yardım almış gibi de durmuyor. Fikirlerinizi merak ettim. Nasıl kaçmış olabilir??

Seriyi okuyun lütfeeeen. :) Bireysel güç küçümsendi. Kk sağ kolunun yanından gelmiş adam yonko amiral dinlemeyeceğim diyip Fujiye saldırıyor. Jinbe, Kk tayfasındaki bir adam yonko bozuntusundan korkmaz diyor. Big Mom'ın tayfası yok mu? Ya da diğer yonkoların? ;)

Tayfa gerektiriyor diyenlerin alayını senden daha biliyorum merak etme. Amaç tayfayı yüceltip Luffy'yi küçültmek. Bunu savunanları da görüyoruz zaten. :/ Zorocuklarına laf gelmemesi için her şeyi söylerler.

Luffy ne kadar güçlüyse Zoro ve Sanji de o kadar güçlüdür. Diğerleri de öyle.Zoro, Sanji ve diğerleri ne kadar güçlüyse Luffy de o kadar güçlüdür. Law ve Doflamingo gibi zirveye oynamaktan uzak karakterler hariç hepsinin tayfası kaptanıyla orantılı çıkacaktır. Novalar arasında en çok dikkat çeken ikili kim? Ve novalar arasında kimlerin sağkolu da nova? ;)
Bence sen insanların yorumlarını tekrar tekrar oku da boş yapma.:/ Hayır, insanları tetiklediğini mi sanıyorsun ''tekrar seriyi okuyun'' diyerek. Bu kadar düşecek isek önceden söyle.

Ayrıca ön yargılarını kendine sakla. Sen insanları sırf ''tayfa gerektiriyor'' dedikleri için Luffy'yi gömdüklerini düşünecek bir insan olabilirsin, ama beni kendi pisliğine beni çekme, lütfen... Yani tayfayı yüceltip, tayfayı bir arada tutan Luffy nasıl gömülmüş oluyor? Mantık bunun neresinde? :/ İnsan bir kendisine sormalı.

Bir şey merak ediyorum. Deniz taşı çivileriyle vurulmuşken gücünü kullanamaz. Hawkins ve adamlarının olduğu bir ortamdan rahat bir şekilde nasıl kaçabiliyor??

Çivilerin üstüne birde Hawkins hasır kılıç saldırısı uyguluyor. Tabi sonrasında ne oluyor bilmiyoruz.
Ardından Law'ı tek başına görüyoruz. Yardım almış gibi de durmuyor. Fikirlerinizi merak ettim. Nasıl kaçmış olabilir??

Eğer gördüğümüz gibi bir tane çivi saplandıysa ki sanırım tek bir çivi yemiş gibi duruyor. İlk yerde elini çiviye doğru götürmüş, Hawkins saldırırken onu çıkarıp Shambles ile kaçmış olabilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık