He yav geldim, sevinmedin mi?Geldin mi la @Mr.Bushido ?
He yav geldim, sevinmedin mi?Geldin mi la @Mr.Bushido ?
3 fragman yayınlandı belki fragmanda vardır ben 10 dklık sızdırılmış sahnesini izledim oda filmin sonu galibaBu arada filmde Douglas Bennet olacaktı. Roger korsanlarının üyesi. Adamı göremedik.
yontoryu nerde o da ban yemiş ndndHe yav geldim, sevinmedin mi?
Sorma ya, Ben o kadar eksileceğimizi tahmin etmemiştim hahaha Valla bilmiyorum yarın gelir herhalde4
yontoryu nerde o da ban yemiş ndnd
Bende onun yüzünden ban yemiştim sevmem kendileriniSorma ya, Ben o kadar eksileceğimizi tahmin etmemiştim hahaha Valla bilmiyorum yarın gelir herhalde
Off kendime bundan avatar yaparım, işte Luffy burda sinirli.Luffy'nin sinirlendiği zaman istemsizce haki kullandığını birkaç sahneyi hatırlayalım Bon-chan'ı kurtlardan kurtarırken ve Ace'yi idamdan kurtarırken haki kullandı.Bunu ve verdiğin örnekteki binaları yıkma sahnelerinde haki kullandığını söyleyebiliriz.Hatta bak senin için buldum Diyaloglara bak ve Luffy'nin hangi yerde kılıcı tutup, ne diyerek kırdığına bakalım. O yüzden şimdilik Nakama aşkına olmuş gibi gözüküyor
Niye yav Hepimiz birbirimizi sevelim kardeş kardeşBende onun yüzünden ban yemiştim sevmem kendilerini
Zarar veremezler gibi birbirlerine.Kizaru vs. Akainu ?
Tahminleri alalım ?
Bence kizaru alır , çünkü rahat ve goygoycu hareketleri altında akainudan bile beter bir adam var kizarunun.