Adamın gücünü niye adamdan çıkaralım?Yahu lawdan meyveyi çıkar çöp. Adamda meyvesiz bir hızlanma gösterin. Meyvesiz bir saldırı gücü gösterin. Yok arkadaş yok. Meyveyi çıkar usopa yenilir.
Adamın gücünü niye adamdan çıkaralım?Yahu lawdan meyveyi çıkar çöp. Adamda meyvesiz bir hızlanma gösterin. Meyvesiz bir saldırı gücü gösterin. Yok arkadaş yok. Meyveyi çıkar usopa yenilir.
Good old days.Hahaha ne ban yemiştim be
Ya hocam yapma allah aşkına ya. Zoro gibi bir adam neden açlıktan bayılsın? Bir bit yeniği olduğu belli işte. Açlıktan bayıldı diye savunmayın adamı. Nasıl Zoro fanısınız siz? Ben bile daha iyi savunurum Zoro'yu istesem. Ayıp valla açlıktan falan demek. İnsan yazmaya utanır.Açlıktan bayıldı Zoro.
Manga sahnesi var. Midesi gurulduyor ve bayılıyor. Sen görmedin mi onu?Good old days.
Ya hocam yapma allah aşkına ya. Zoro gibi bir adam neden açlıktan bayılsın? Bir bit yeniği olduğu belli işte. Açlıktan bayıldı diye savunmayın adamı. Nasıl Zoro fanısınız siz? Ben bile daha iyi savunurum Zoro'yu istesem. Ayıp valla açlıktan falan demek. İnsan yazmaya utanır.
Sormuşlar meyvesiz ne durumda diye. E çöp.Adamın gücünü niye adamdan çıkaralım?
Manga sahnelerini delil kabul etmiyorlar onlar ne derse o doğru tartışma boşver.Manga sahnesi var. Midesi gurulduyor ve bayılıyor. Sen görmedin mi onu?
Kaç gün yemek yemeyen Otama bayilmiyor kolay kolay.Manga sahnesi var. Midesi gurulduyor ve bayılıyor. Sen görmedin mi onu?
Atsana bir. Son bölümü ve bölüm yorumlarını o kadar dikkatli okumadım. Normalde adam giderken gözler gidiyor ve bayılıyor direkt diye aklımda kalmış. Bu doğruysa daha çok dalga geçeceğim yalnız. Açlıktan bayılan sağ kol mu olur ahahah. Bir şey söyleyeyim mi Chopper bile daha dayanıklıdır Zoro'dan. :SManga sahnesi var. Midesi gurulduyor ve bayılıyor. Sen görmedin mi onu?
Şunu da belirtmek istiyorum ki Quirk'i olmasa Mineta Deku'yu yenerdi. Deku'dan Quirklerini çıkart geriye ne kalıyor?Adamın gücünü niye adamdan çıkaralım?
Olmayan şeyi koyamazsın tabi. Biz belgelerle konuşuyoruzReis koymamislar ki Zoro Hiyorinin sırtında iken sana atayim resmini
Sen bosver bu olayı eyyy DnS
Zoro, Jacki gram yardım ile dahi alsa yada dövüş yarıda kalsa, yaman bir Luffy fani olacaksin zati. Orda bol bol översin gerçekler ile
Bence Luffy avatari düşün şimdiden :d
Gözünü seviyim Sanji'nin 11 yaşında 3 ay açlığa dayanmış çocuk.Atsana bir. Son bölümü ve bölüm yorumlarını o kadar dikkatli okumadım. Normalde adam giderken gözler gidiyor ve bayılıyor direkt diye aklımda kalmış. Bu doğruysa daha çok dalga geçeceğim yalnız. Açlıktan bayılan sağ kol mu olur ahahah. Bir şey söyleyeyim mi Chopper bile daha dayanıklıdır Zoro'dan. :S
Hiyori, Zoro'yu sürükledi. Muhtemelen saatlerceReis koymamislar ki Zoro Hiyorinin sırtında iken sana atayim resmini /